Social Politic

Ciolacu, prima reacție la scandalul în care este implicat Dumitru Buzatu: „Orice act de corupţie afectează imaginea oricărui partid”

schedule 23 sept. 2023, 11:54

Ciolacu, prima reacție la scandalul în care este implicat Dumitru Buzatu: „Orice act de corupţie afectează imaginea oricărui partid”
LCV / Shutterstock

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o primă reacție după ce colegul său de partid, Dumitru Buzatu, a fost prins de procurorii DNA cum lua mită.

Ciolacu, despre reținerea lui Dumitru Buzatu pentru luare de mită

Premierul Ciolacu susține că astfel de acte afectează imaginea oricărui partid. Liderul PSD a propus, sâmbătă, excluderea lui Dumitru Buzatu din PSD, iar membrii au votat unanim această decizie.

''Nu ne aşteptam la acest lucru. (...) Sunt ferm convins că afectează. Orice act de corupţie afectează imaginea oricărui partid. Dar cred că decizia partidului şi reacţia partidului şi a colegilor mei, şi a mea personală, a fost cea corectă. (...) Toate deciziile au fost luate în unanimitate de vot", a spus sâmbătă premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a mai menționat că nu a comentat niciodată deciziile luate de magistrați, în special în asemenea cazuri.

"Mă bucură că instituţiile statului funcţionează total independent. Sunt una dintre persoanele care niciodată nu a comentat decizia unui magistrat, mai ales în acest caz în care este cât se poate de evident'', a mai spus liderul PSD.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu a fost adus la audieri în jurul orei 04:00 la audieri, după ce procurorii DNA au efectuat percheziţii la locuinţa acestuia din comuna Ştefan cel Mare, Vaslui.

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins de procurorii anticorupţie chiar în momentul în care primea mită, 1,25 milioane de lei pentru a ajuta o firmă să obţină un contract.

Suma imensă de bani ar fi fost găsită de anchetatori chiar în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---