Showbiz

Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România. Ce a declarat și cum au reacționat Ada Dumitru și Alex Delea

schedule 21 apr. 2023, 12:16

Ediția din 19 aprilie a emisiunii Survivor România a venit la pachet cu plecarea lui Alin Chirilă din concurs, spre dezamăgirea celor care îl vedeau câștigător. Ce a declarat fostul Războinic și cum au reacționat Alex Delea și Ada Dumitru.

Alin Chirilă, eliminat din concurs

Lupta lui Alin Chirilă în competiția Survivor România a ajuns la final. Fostul Războinic nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă comparativ cu Carmen Grebebișan care a reușit să se salveze și să meargă mai departe în concurs. El a simțit că va fi eliminat, chiar înainte de jocul de imunitate pe care l-a câștigat Robert. În plus, el le-a mai zis colegilor săi, dar și moderatorului faptul că a visat că va pleca acasă, dar a preferat să creadă că nu este real până în clipa în care a trăit-o pe piele sa. De asemenea, și-a sfătuit să își asume tot ceea ce spun și ce fac pe parcursul emisiunii.

„Da, domnul Dan. Să vă spun sincer am simțit-o. Am avut un sentiment care mi-a prezis oarecum acest moment. Exact înainte de jocul de imunitate câștigat de Robert, cu o zi înainte, am visat toată această schemă și așa s-a și întâmplat. Am zis că nu e real, dar exact așa s-a întâmplat.
Sentimentele pe care le-am trăit aici pe parcursul celor trei luni jumătate mi s-au dovedit a fi intense și reale. (…) Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc. Vreau să le spun colegilor care au rămas că viața lor continuă și după Survivor și, dacă au fost caractere aici, trebuie să fie și după. Ei să își asume tot ce scot pe gură, orice cuvânt, injurii, cuvinte grele, să le asume”, a zis Alin Chirilă, la Pro TV.

Alex Delea a fost șocat de faptul că Alin Chirilă, un concurent atât de puternic, a fost eliminat și nu s-a putut abține să nu își exprime și el opinia pe marginea acestui subiect. El a zis că nu îi vine să creadă și, de asemenea, consideră că dacă fetele ar face o strategie împotriva băieților, ar putea fi de data aceasta o finală feminină, ceea ce ar face-o mult mai interesantă.

„Alin Chirilă, out de la Survivor! Wow! Cine ar fi crezut? La fel de wow este faptul că au rămas doar 3 băieți și 6 fete. Voi vă închipuiți că dacă fetele ar face o strategie împotriva băieților? Este foarte posibil să avem o finală, poate chiar semifinală, 100% feminină”, a declarat Alex Delea, conform cancan.ro.

Ada Dumitru s-a bucurat extrem de tare de faptul că nu a fost eliminată Carmen Grebenișan, la care ține foarte mult și care a făcut parte din echipa sa. De asemenea, i-a transmis un mesaj și fostului Războinic, care își va revedea curând și partenera de viață.

„O să împărtășesc cu voi un mic gând după eliminarea din seara asta. Carmensita este sora mea, nu există, sunt cu ea până în pânzele albe, o votez, este extraordinară! Mă doare când este aruncată ca și carne de tun pentru tot felul de strategii. Aline, drum bun înapoi acasă! Să o iei pe nevastă-ta și să o pupi fix acolo unde-i place ei! Unele s-au ofticat când te-au auzit, dar tu pup-o cum n-o să aibă ele parte!”, a transmis Ada Dumitru, în mediul online.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---