Showbiz

Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România: „Când ajungi la mâna publicului, nu te iartă”

schedule 06 apr. 2023, 08:49

Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România: „Când ajungi la mâna publicului, nu te iartă”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

În ediția se seara trecută a emisiunii Survivor România, în pericol de eliminare au fost Remus Boroiu și Carmen Grebenișan, iar influencerița primit o mai mare susținere din partea celor de acasă, colegul ei ajungând să plece acasă, când mai era doar un pas până la marea finală.

Remus Boroiu, eliminat din concurs

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România a fost foarte, foarte tensionată. În cadrul emisiunii, rămăseseră după unificare și după denumirea noului trib format într-un anumit fel, mai exact Taino, doar 13 concurenți. Ei bine, cei pe care colegii lor i-au apreciat cel mai puțin și au considerat că nu mai au niciun rol în competiție au fost Carmen Grebenișan și Remus Boroiu, pe care i-au votat pentru eliminare și care au ajuns la mâna publicului, nu foarte blând de data aceasta cu Remus Boroiu.

Faimosul a ajuns să fie eliminat din concurs, în urma unui vot primit din partea lui Dan Ursa, iar la scurt timp după plecarea sa, au început să apară și comentariile dure din partea fanilor concursului de la Pro TV. Unii cred că nu își avea rostul la Survivor România, deoarece este o competiție dedicată bărbaților adevărați.

„Acasă cu acest individ Remus! Survivor e pentru bărbați adevărați! Forța, Dan!”, Prințesu’ poate pleca liniștit… Nu ne interesează să rămână să demaște pe nimeni. Nu suntem la „Mască fără mască”. Ne dăm seama singuri. Și oricum, dacă cineva place, poate să facă orice, nu va fi penalizat și invers, dacă ești antipatic, poți puncta, poți fi puternic, când ajungi la mâna publicului, nu te iartă… Strategii a făcut și el, au făcut toți. De data asta speram să dea roade cea a lui Dan și a lui Iftimoaie și să plece Prințesu’ Antipatic.”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor, de pe Facebook.

După ce Daniel Pavel a anunțat că el este cel care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă, care din comentarii ar părea că nu l-au avut vreodată la inimă, a făcut și Remus Boroiu câteva declarații. Deja fostul concurent de la Survivor România a precizat că deși a avut anumite păreri despre colegii lui, nu înseamnă că sunt niște oameni răi.

“Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…) Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…)Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a declarat Remus Boroiu, la Survivor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---