Showbiz

Ada Dumitru a tras un semnal de alarmă. Ce a declarat despre fetele de la Survivor România

schedule 30 mar. 2023, 14:28

Ada Dumitru a tras un semnal de alarmă. Ce a declarat despre fetele de la Survivor România
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Ada Dumitru a tras un semnal de alarmă în ceea ce le privește pe toate concurentele emisiunii Survivor România, după ce ea a fost eliminată din cauza problemelor medicale, într-o discuție pe care a purtat-o cu fanii ei de pe rețelele sociale. Iată ce le-a povestit fosta Faimoasă celor care au stat cu ochii pe ea în tot acest timp!

Ada Dumitru, despre situația cu care fetele de la Survivor se confruntă

Ada Dumitru a reușit să le câștige simpatia fanilor emisiunii Survivor România, încă din primele sale zile în concurs. Ea s-a descurcat extrem de bine atât pe plan sportiv, cât și în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu ceilalți colegi ai săi și chiar dacă ea credea că este încă aptă pentru a lupta, medicii care au consultat-o recent au decis că nu mai poate continua în felul acela, ajungând astfel să fie eliminată pe motive medicale.

Fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV a avut probleme cu ovarele, din cauza alimentației din Republica Dominicană. Faptul că nu mai consumau proteine a dus la absența menstruației, fapt nu foarte sănătos pentru concurente și chiar dacă și-a dorit din suflet să ducă lupta până la capăt, a fost o situație care nu a depins de ea în mod clar, dar care a afectat-o extrem de tare. Cu toate acestea, a preferat să fie sinceră cu fanii ei din mediul online și le-a vorbit acestora despre situația în care s-a aflat, despre cum au decurs lucrurile și chiar a tras un semnal de alarmă, deoarece toate fetele care se află în competiție sunt în aceeași situație ca și ea.

De asemenea, ea a ținut să precizeze faptul că nu li s-au dat pastile sau orice altceva, ci pur și simplu, organismul lor a simțit că este ceva în neregulă și a reacționat precum un sistem de apărare. Se teme pentru colegele sale și speră să nu ajungă în aceeași situație ca și ea, pentru că merită să ajungă tot mai departe în concurs. Fanii ei îi sunt alături și speră să recupereze cât mai repede cu putință, pentru că știu despre ea că este o femeie puternică.

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu. În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân”, a povestit Ada Dumitru, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---