Showbiz

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, primele declarații după despărțirea de artist: „Am fost acuzată că i-am fost amantă”

schedule 04 mai 2023, 11:25

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, primele declarații după despărțirea de artist: „Am fost acuzată că i-am fost amantă”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dinu Maxer și Ada s-au despărțit. La foarte scurt timp după ce artistul a discutat public despre situația dintre ei, a venit și rândul femeii să dea câteva declarații despre situația lor și a fost extrem de sinceră cu toți cei care își doreau ca ea să clarifice situația. Iată ce a povestit despre toate acuzațiile care i s-au adus!

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, declarații după despărțire

Dinu Maxer a fost surprins, în urmă cu câteva zile, în compania unei femei în timp ce se afla la o petrecere. Nici el nu se aștepta ca asemenea imagini să circule pe internet, dar la scurt timp după aceea, a recunoscut că este atras de Ada cu care a ajuns să și formeze un cuplu, doar că din nefericire relația lor nu a durat pentru prea multă vreme. Fostul soț al Deei Maxer a venit primul cu niște explicații despre decizia lor de a o lua pe drumuri diferite și a dat de înțeles că Ada a fost afectată de toate comentariile răutăcioase pe care le-a citit despre ei și despre relația lor, dar și știrile false au dezamăgit-o și au făcut-o să gândească mai bine la ceea ce o așteaptă.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și a vorbit la rândul ei despre cele petrecute între ea și Dinu Maxer. Bruneta a precizat, încă de la bun început, faptul că acest val mediatic a copleșit-o în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult de atât, Ada a ținut să scoată în evidență faptul că au apărut și foarte multe informații eronate și comentarii răutăcioase în care oamenii au acuzat-o că i-ar fi fost amantă, care au făcut-o să ia decizia dureroasă de a pune capăt relației.

Lucrul acesta se întâmplă, deoarece Ada nu este persoană publică și nu este deloc obișnuită să se afle mereu în lumina reflectoare precum fostul ei partener de viață. Astfel, a considerat că este mult mai sănătos pentru ea să iasă din lumea aceasta cât mai repede cu putință.

"Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile", a declarat Ada, pentru spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---