Showbiz

Deea Maxer, declarații dure despre fostul soț. Vedeta are planuri de nuntă cu Robert Drilea: „Era violent verbal, irascibil”

schedule 23 mai 2023, 14:05

Deea Maxer are un nou iubit, pe care l-a cunoscut cu puțin înainte de Paște, dar are planuri serioase de viitor cu acesta. Vedeta a făcut câteva mărturisiri și despre fostul ei partener de viață, pe care l-a descris ca fiind un om care nu se iubește pe el însuși și care este violent verbal și irascibil.

Deea Maxer, despre fostul ei partener de viață

Deea și Dinu Maxer au anunțat pe toată lumea că frumoasa lor căsnicie a ajuns la final, în luna martie, după lungi încercări de a salva relația. Din nefericire, nu au mai găsit puterea să lupte pentru familia lor, iar după ce s-au separat, fiecare a decis să își refacă viața. La momentul actual, vedeta este fericită și îndăgostită și nu consideră că s-au întâmplat lucrurile mult prea repede, deoarece ea și fostul ei partener nu au divorțat în clipa în care au anunțat pe toată lumea, detașarea lor sentimentală lor sentimentată având loc în urmă cu mai multă vreme.

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașarea noastră sentimentală a fost de foarte mult timp. Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama”, a declarat Deea Maxer, la Pro TV.

Ei bine, Deea Maxer formează un cuplu cu Robert Drilea cu care s-a afișat și pe care îl iubește și cu care a recunoscut că s-ar căsători fără să stea prea mult pe gânduri. Nu i se pare complicat, când iubește și pare a fi încrezătoarea în povestea de iubire pe care o trăiește cu noul ei iubit, doar că mulți dintre fanii ei nu sunt la fel de încrezători precum ea și nu au ezitat să îi transmită lucrul acesta în secțiunea de comentarii.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu? (…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a adăugat vedeta.

Dacă până acum se cunoșteau prea multe detalii despre motivele care au dus la divorțul soților Maxer, după aproape 18 ani de relație, vedeta a decis că a venit vremea să facă lumină în acest caz și să explice de ce au ajuns în acest punct al vieții lor. Deea Maxer a mărturisit așadar, în cadrul aceleiași emisiuni, faptul că fostul ei partener de viață și tatăl copiilor ei devenise foarte violent verbal și irascibil în multe situații, ceea ce a dus în timp la detașare și nepotrivire de caracter. De asemenea, bruneta a mai zis și că Dinu Maxer nu se iubea deloc pe el insuși, iar ea nu poate iubi un om care nu are o părere bună despre el și care nu are grijă de el și de sufletul lui.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a mai spus Deea Maxer.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---