Showbiz

Deea Maxer a început să plângă în fața lui Teo Trandafir. Ce a pățit fosta soție a lui Dinu Maxer

schedule 18 iun. 2023, 14:04

Deea Maxer a început să plângă în fața lui Teo Trandafir. Ce a pățit fosta soție a lui Dinu Maxer
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Deea Maxer a început să plângă în fața lui Teo Trandafir, imediat după ce a dat ochii cu îndrăgita prezentatoare. Pe fosta soție a lui Dinu Maxer au copleșit-o emoțiile și a explicat de ce anume i s-a întâmplat lucrul acesta.

Deea Maxer a început să plângă în direct

Deeea Maxer și Dinu Maxer au format un cuplu timp de aproximativ 18 ani și nimeni nu credea că vor ajunge să pună capăt căsniciei lor, după atât de mult timp. După divorț, aceștia au încercat să își refacă viețile și în timp ce ea a avut mai mult noroc în dragoste, fostul ei partener nu poate spune același lucru. Ea și noul ei iubit, Robert, se înțeleg de minune și au o relație frumoasă bazată pe respect și pe încredere.

Din câte a povestit chiar ea, el nu avea nici cea mai mică idee în momentul în care s-au cunoscut de faptul că este persoană publică, nu și-a dorit să se afirme în niciun fel și nici să devină cunoscut pe spatele ei și a poveștii sale de viață, ceea ce pentru Deea Maxer a contat enorm. Toate lucrurile se întâmplă cu un scop, iar în cazul său, Robert a fost bărbatul potrivit la momentul potrivit, care a apărut în viața ei când avea cea mai mare nevoie de dragoste și de afecțiune.

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a declarat Deea Maxer, la Teo Show.

De asemenea, vedeta a fost invitată de curând în platoul de emisiune Teo Show, unde de când a intrat nu și-a putut stăpâni lacrimile, dar a fost foarte sinceră cu îndrăgita prezentatoare și i-a povestit acesteia cum a ajuns în acea situație. Fosta parteneră de viață a lui Dinu Maxer și-a amintit de momentul său cu fiica ei, Maia, de la ziua ei care pentru ea a fost unul extraordinar. Mai apoi, a zis despre îndrăgita prezentatoare faptul că este o persoană cu o energie extraordinară, pe care se bucură să o vadă de fiecare dată.

Deea Maxer: Sunt foarte emoționată, de parca te-aș vedea pentru prima dată, nu știu de ce.
Teo Trandafir: Cum ești tu acum?
Deea Maxer: Sunt liniștită, fericită, sunt foarte emoționată, nu știu de ce (n.r. are ochii în lacrimi).
Teo Trandafir: De ce îți vine să plângi?
Deea Maxer: În primul rând, în momentul în care te-am văzut mi-am amintit de momentul tău cu Maia (n.r. fiica lui Teo Trandafir), de la ziua ta, pentru mine a fost un moment emoționant. Și în al doilea rând, pentru că ești un om cu o energie extraordinară, care pe mine acum m-a copleșit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---