Showbiz

De ce nu merge Teo Trandafir la nunta lui Bursucu. Prezentatorul se căsătorește astăzi: „Voi fi alături de el cu inima”

schedule 14 oct. 2023, 07:58

De ce nu merge Teo Trandafir la nunta lui Bursucu. Prezentatorul se căsătorește astăzi: „Voi fi alături de el cu inima”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Bursucu se va căsători în cursul zilei de astăzi, iar una dintre persoanele care nu îi va fi alături în ziua cea mare este chiar Teo Trandafir. Ce a spus prezentatoarea despre absența sa!

De ce nu merge Teo Trandafir la nunta lui Bursucu

Ziua de 14 octombrie este una extrem de importantă pentru Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, dar și pentru partenera sa de viață. Cunoscutul prezentator și Andreea vor face în cursul zilei de astăzi atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă și au mari emoții pentru ceea ce va urma să se întâmple.

Pregătirile au fost unele intense, iar Bursucu a decis chiar și să slăbească pentru a arăta bine în ziua în care își va uni destinul cu frumoasa lui parteneră, astfel reușind să dea jos 23 kilograme. Evenimentul va avea loc în orașul lui natal, Constanța, dar spre surprinderea tuturor, Teo Trandafir nu va fi alături de fostul ei coleg de platou.

„Mă simt foarte bine din moment ce am 23 de kilograme în minus. Simt că zbor și vreau să le mulțumesc celor care au avut grijă de mine și care au în continuare, pentru că este un program de lungă durată. Mie îmi este teamă de tot ceea ce ține de medici, de spitale, de intervenții de orice fel. Chiar nu am crezut că există ceva mai ușor pe lumea asta, fără durere și fără chin”, a declarat Bursucu, pentru cei de la unica.ro.

Mare le-a fost mirarea celor care i-au urmărit ani de zile împreună pe micile ecrane și chiar dacă prezentatoarea a dat câteva explicații clare despre absența sa de la nunta lui Bursucu, gurile rele spun că aceștia nu ar mai avea o relație tocmai bună, de aceea ea lipsi într-o zi de o asemenea importanță, ci nu pentru că ar avea un alt eveniment, după cum chiar ea a declarat recent.

Vedeta a mai zis și că va fi alături cu inima de fostul ei coleg de platou și le dorește lui și Andeeei tot binele din lume, dar și să fie feriți unul alături de celălalt.

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a zis Teo Trandafir, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---