Showbiz

Mutarea în America, un vis devenit realitate pentru Viviana Sposub. Ce le-a povestit fanilor ei: „Orașul care niciodată nu doarme”

schedule 06 apr. 2023, 10:27

Mutarea în America, un vis devenit realitate pentru Viviana Sposub. Ce le-a povestit fanilor ei: „Orașul care niciodată nu doarme”
Sursa foto: YouTube EGO

Viviana Sposub și partenerul ei de viață, George Burcea, au luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii, în urmă cu doar câtevaluni, motiv pentru care fanii lor au fost foarte fericiți. Chiar și pentru ea a fost un vis devenit realitate, iar de curând a povestit cum decurg lucrurile și cum a fost ultima perioadă din viața lor.

Viviana Sposub, despre mutarea în America

În urmă cu aproximativ trei luni, Viviana Sposub și George Burcea au decis să plece în Statele Unite ale Americii, moment în care viața lor s-a schimbat în totalitate. Sunt multe lucruri cărora le duc lipsa, cum ar fi de exemplu mâncarea de la noi, dar au și mai multe motive să se bucure că au luat o asemenea decizie.

Recent, frumoasa parteneră de viață a lui George Burcea le-a făcut o serie de dezvăluiri urmăritorilor ei din mediul online, cărora le-a zis că inițial au locuit timp de trei luni în New York, unde au avut parte de o experiență unică, de care ea s-a bucurat enorm, dar iubitul ei nu, deoarece au prins sezonul rece. Viviana Sposub adora agitația, care s-a sfârșit odată cu plecarea lor în Los Angeles, unde oamenii nu merg aproape deloc pe jos, fiind mirată și de faptul că au trotuare, pentru că iubește să meargă pe jos și chiar și-a propus să facă 10.000 de pași pe zi, doar că simte că nu mai are putere în acest sens.

Este, cu toate acestea, foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește și fericită alături de partenerul ei de viață pe care îl iubește enorm la rândul ei.

”Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari
E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a povestit Viviana Sposub, pe Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Este foarte fericită și crede, de asemenea, că este o persoană norocoasă, pentru faptul că trăiește toate aceste momente, iar una dintre experiențele pe care, cel mai probabil, nu o va uita niciodată este cea legată de noaptea de Revelion, care i-a prins în New York.

„Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”,scria ea, la momentul acela, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---