Showbiz

Mihai Onilă și soția speră să dea lovitura cu această afacere! Solistul trupei AXXA s-a întors definitiv în România după ce și-a pierdut fetița

schedule 03 aug. 2023, 10:16

Mihai Onilă, unul dintre cei patru membri ai trupei AXXA, s-a întors definitiv în România, după ce a trăit în Belgia o lungă perioadă de timp. Decizia de a reveni în țara natală a luat-o după ce fiica lui, Ioana Emily Hope, a pierdut lupta cu viața la vârsta de 10 ani, din cauza unei forme rare de cancer pe creier. Acum se încăpățânează să rămână drept în fața sorții, să profite de ce i se oferă și să mai și construiască peste ce i-a fost dat. Din această dorință, de altfel, a luat naștere și afacerea cu care interpretul și soția sa speră să dea lovitura. 

Afacerea cu care Mihai Onilă și soția sa speră să dea lovitura în România

La scurt timp după reîntoarcerea la București, alături de Laura, soția lui, Mihai Onilă a pus bazele unui institut altfel. Cei doi l-au numit primul Institut de Cercetare a Sufletului O.M.U.L.

„Reîntoarcerea noastră în țară a fost deja plănuită încă de acum un an și ceva. Când spun plănuită, înseamnă că nu noi am plănuit-o, ci era deja în planul divin stabilită mutarea.
Noi doar am primit informațiile necesare despre pașii pe care să îi urmăm. Ghidarea și tot ce avem de făcut aici vin din astral. Știu, pentru cei mai mulți pare așa un SF, doar pentru acei fără cunoaștere.
Misiunea noastră în țară ne-am început-o prin acest Institut de terapii Complementare sau mai bine zis primul Institut de Cercetare a Sufletului O.M.U.L.
În cadrul acestui Institut, facem cercetări asupra sănătății și stării de bine asupra sufletului omului, practicând pe baza cercetărilor terapii de vindecare cu lumină, cu îngeri, hipnoză, bioenergie și radiestezie”, a povestit Laura Onilă pentru Click!

Pentru moment, cei doi sunt la stadiul de a face prețurile pentru toate serviciile pe care le oferă. „La masaje suntem pe punctul de a crea un site cu prețurile aferente, iar la terapii, prețul se determină în funcție de cercetarea făcută.

Un masaj durează între 60 și 90 de minute, iar terapia constă într-o ședință care ține între 30 și 45 de minute. La terapii se presupune musai o cercetare radiestezică și o psihanaliză a clientului”, a mai adăugat Laura Onilă.

Fiica lui Mihai Onilă, ucisă de o boală incurabilă

Fiica lui Mihai Onilă, Ioana Emily Hope, a murit în noiembrie 2016, la vârsta de 10 ani, după ce a luptat cu o boală incurabilă. Medicii au descoperit că fetița avea cancer în centrul creierului, afecțiune inoperabilă, în 2012. Specialiștii le-au transmis atunci părinților să se aștepte la ce e mai rău. 

Mihai și Laura Onilă au împlinit, pe 21 iulie, 3 ani de când sunt împreună. În 2022, pe 19 martie, artistul de la Axxa s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---