Showbiz

Mihai Bendeac se luptă cu depresia de câțiva ani: „Cred că am învățat să trăiesc cu ea”

schedule 24 apr. 2023, 10:23

Mihai Bendeac se luptă cu depresia de câțiva ani: „Cred că am învățat să trăiesc cu ea”
Sursa foto: YouTube Micutzu Stand-up Official

Mihai Bendeac se confruntă cu depresia de foarte mult timp și crede că nu se va vindeca vreodată de depresie, deoarece încă nu acceptă anumite experiențe din viața și crede că nu s-a vindecat, de fapt, ci doar a învățat să trăiască cu ea.

Mihai Bendeac, despre lupta cu depresia

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, iar unul dintre cele mai mari și importante proiecte din care a făcut parte a fost iUmor. Din păcate pentru fanii lui, care o urmăreau emisiunea de la Antena 1doar de dragul lui, acesta și-a dat demisia și nici nu a mai fost atât de prezent în mediul online precum era înainte, iar admiratorii lui au fost curioși să afle cum mai este viața lui în ultima vreme

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre admiratorii lui faptul că una dintre cele mai mari lupte pe care le-a dat vreodată actorul a fost cea pe care a avut-o și încă o are cu depresia. Mihai Bendeac nu a putut să o învingă, dar tot ce știe este cum să trăiască în fiecare zi cu aceasta și să nu se mai sperie, când apar anumite episoade care îi dau bătăi de cap și care ar speria pe oricine le-ar trăi.

”Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste”, a declarat Mihai Bendeac, conform viva.ro.

Deși are această problemă de ani buni, fostul jurat de la iUmor nu știe cum ar putea să scape de ea și nici nu crede că va reuși să o facă vreodată. Mai mult de atât, el a zis că au fost și momente în care a decis să ceară ajutorul oamenilor din jurul lui, doar că nimeni nu a știut exact ce anume să facă, așa că a decis să apeleze la ajutorul medicilor, care i-au dat și un tratament în acest sens, pe care l-a urmat și care l-a ajutat într-o oarecare măsură. De asemenea, este de părere că această problemă, cu care se confruntă de ani buni, s-ar putea rezolva cu adevărat, doar dacă acceptă faptul că are part de o problemă.

”Au fost situații în care am cerut ajutor, situații în care nu s-a putut altfel decât cu o anumită medicație. Dar cred că rezolvarea ei cu adevărat sau acceptarea e o experiență personală și fiecare găsește un anumit drum către treaba asta. Din păcate, așa e, nu există rețete”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---