Showbiz

Mihai Albu, înțepături la adresa iubitului fostei sale soții. Totul s-a întâmplat, după ce i-a văzut la America Express: „Nu cred că are un loc de muncă”

schedule 25 oct. 2023, 09:49

Mihai Albu, înțepături la adresa iubitului fostei sale soții. Totul s-a întâmplat, după ce i-a văzut la America Express: „Nu cred că are un loc de muncă”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Mihai Albu a avut mici înțepături la adresa iubitului fostei sale soții, după ce i-a văzut pe aceștia în cadrul emisiunii America Express.

Mihai Albu, înțepături la adresa lui Mike

Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, au acceptat provocarea de a participa la America Express, iar comportamentul pe care îl au unul față de celălalt, dar și limbajul folosit le-au atras atenția celor din fața micilor ecrane. Recent, vedeta a recunoscut că la plecarea lor din țară, relația lor nu era tocmai una bună, iar după terminarea concursului, aceștia au stat separați mai bine de o lună din mai multe motive, dar s-au împăcat, deoarece și-au dat seama că nu pot trăi așa.

Mihai Albu și-a dat și el cu părerea, în cadrul unui interviu, despre participarea lor în competiție, precizând din start că nu urmărește acest gen de emisiune, pentru că nu are deloc răbdare. Înțelege de ce fosta lui soție și-a dorit să facă parte din acest proiect, dar ce nu poate pricepe este de ce a acceptat iubitul ei.

După câteva momente de gândire, a ajuns la concluzia că nu are un loc de muncă stabil, iar pentru că timpul i-o permite a dorit să îi fie alături iubitei sale. Bărbatul consideră că o persoană cu un job stabil nu poate pleca pentru atât de mult timp din țară, America Express fiind, după spusele sale, o emisiune dedicată artiștilor, freelancerilor sau foștilor sportivi.

”Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la 'America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”, a declarat Mihai Albu, pentru playtech.ro.

Mai apoi, Mihai Albu a spus că și el a primit propunerea de a participa la un asemenea concurs, doar că a refuzat din prima, pentru că avea mult de muncă, o firmă de care trebuia să aibă grijă și salarii de plătit.

”Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.
Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?”, a mai zis acesta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---