Showbiz

Cine este Iulia Albu de la America Express. Puțini știu că a avut probleme serioase cu greutatea

schedule 23 mai 2023, 15:23

Cine este Iulia Albu de la America Express. Puțini știu că a avut probleme serioase cu greutatea
Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Iulia Albu a acceptat provocarea de a participa în cadrul emisiunii America Express alături de partenerul de viață, Mike. Vedeta s-a îndrăgostit de formatul concursului, încă de pe vremea când a fost invitată într-unul dintre sezoanele Asia Express, iar când i s-a propus să fie la rândul ei concurentă, nu a putut să refuze această oportunitate unică în viață.

Cine este Iulia Albu, concurenta de la America Express

Iulia Albu este stilistă, critic de modă, vedetă de televiziune, dar și unul dintre cei mai influenți fashion editori români. Aceasta s-a născut pe  28 iulie 1981, având la momentul actual 41 de ani. De asemenea, Iulia Albu este absolventă a secției „Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, urmând calea modei și renunțând complet la cariera de avocat pe care ar fi putut să o aibă. Tot în timpul facultatății l-a cunoscut pe fostul ei soț.

A fost căsătorită cu Mihai Albu, creatorul de pantofi, timp de opt ani, iar împreună cu bărbatul are și un copil pe nume Mikaela, care a rămas în grija mamei sale, după ce părinții ei au decis să o ia pe drumuri diferite. Asta nu este tot. Viitoarea concurentă a emisiunii America Express a fost ambasadoarea Rafael & Sons, iar în 2013 a devenit Brand Ambassador și pentru FILOFAX, un brand de organisere de lux.

Ea nu s-a făcut remarcată doar prin intermediul acestor aspecte, ci și prin stilul ei vestimentar unic, dar și prin aparițiile cu găina pe care o folosea pe post de animal de companie. Toată lumea o asociază acum cu găina respectivă, iar în comentarii oamenii chiar i-au transmis că speră ca în cadrul emisiunii de la Antena 1 să își facă apariția alături de una. Mai mult de atât, ea a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă și datorită faptului că a fost jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, timp de doi ani, unde era recunoscută pentru comentariile răutăcioase pe care le făcea pe seama concurentelor.

Foarte puțini știu că numele ei de dinainte de căsătorie este Vochița și că, în trecut, vedeta avea probleme cu greutatea. Iulia Albu era mult mai slabă decât fetele de vârsta sa și tocmai de aceea, cei din jurul ei nu aveau prea multe cuvinte frumoase de zis la adresa sa, motiv pentru care a decis să facă o schimbare majoră în viața sa și a ajuns să se îngrașe 20 de kilograme în doar jumătate de an. Planul nu i-a ieșit deloc așa cum și-ar fi dorit, deoarece odată cu începerea facultății a dat jos 22 de kilograme, din cauza stresului.

„A fost normală (n.r. copilăria), dar am avut și multe momente grele. Am suferit din cauza faptului că eram prea slabă. Motiv pentru care am ținut cure drastice de îngrășare, tocmai când dădeam examen la facultate. În 6 luni am pus pe mine în jur de 20 de kilograme.
Și părinții au considerat că am o problemă, am făcut înot și am ținut o dietă care a avut că scop un surplus de kilograme. Dar, din păcate, cură mea de îngrășare a avut un final neașteptat. Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată de învățătură, din cauza stresului am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni.”, a declarat Iulia Albu, pentru revista Tango, acum multă vreme.

La momentul actual, toate lucrurile merg de minune în viața sa, iar ea alături de partenerul ei de viață se pregătesc pentru una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor. Sunt pregătiți și, în același timp, foarte emoționați pentru ceea ce urmează să li se întâmple, după începerea filmărilor pentru competiția de la Antena 1.

“America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!”, a declarat Iulia Albu, pentru America Express.
View this post on Instagram
A post shared by 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗜𝗖𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝗥𝗢𝗠𝗔𝗡𝗜𝗔 (@americaexpressromania)


“Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum sa o las singura in aceasta aventura. Iulia este curajoasa si determinata DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constanta de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”, a zis Mike, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---