Showbiz

Mihai Petre, luat la întrebări de fanii de pe Instagram. Ar mai participa sau nu la Asia Express

schedule 24 feb. 2023, 06:54

Mihai Petre, luat la întrebări de fanii de pe Instagram. Ar mai participa sau nu la Asia Express
Sursa foto: Instagram Mihai Petre

Mihai Petre, marele câștigător al celui de-al patrulea sezon Asia Express, a fost luat la întrebări de către fani. Direct pe contul lui oficial de Instagram, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar una dintre cele mai puternice curiozități a fost legată de o eventuală participare în concurs. Ar face sau nu din nou?

Mihai Petre, sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram

Mihai Petre și partenera sa de viață, Elwira, au fost doi dintre concurenții celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, care între timp s-a transformat în America Express. Cei doi nu au fost doar dintre participanți în acest concurs, ci s-au făcut remarcați de-a lungul sezonului, au dat tot ceea ce au avut mai bun și s-au întors acasă cu marele premiu, spre bucuria fiicelor lor care i-au urmărit cu drag la TV și care i-au susținut la orice pas.

Având în vedere că s-au aflat pe lista favoriților, mulți dintre fanii lor au fost curioși să afle dacă ar mai repeta această experiență, așa că au profitat de faptul că dansatorul a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și l-au întrebat dacă ar mai repeta experiența, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 ar face-o din nou, după ce își va reveni, iar răspunsul său nefiind unul clar a lăsat loc de intepretări.

„Poate după ce îmi revin puțin”, a răspuns Mihai Petre, pe contul lui de Instagram.

Altcineva a vrut să afle chiar de la el care a fost cea mai mare provocare pentru el. Partenerul de viață al Elwirei Petre a zis că una dintre cele mai provocări a fost legată de faptul că trăia într-o zi cât alții într-o lună și că era mereu prezent. În plus, a fost întrebat dacă mai păstrează legătura cu foștii lui colegi și dacă se mai întâlnesc, iar dansatorul a oferit repede un răspuns și de această dată.

„Din păcate, nu reușim să ne vedem așa des cum am dori, din cauza programului. Ne întâlnim, în general, la evenimente.Pregătirea sportivă a contat mult, mai ales cea mentală”, a mai zis Mihai Petre.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---