Concurenții de la America Express au ajuns în Guatemala. Ce anunț a făcut Irina Fodor

schedule 08 feb. 2023, 09:45

Concurenții de la America Express au ajuns în Guatemala. Ce anunț a făcut Irina Fodor
Sursa Foto: YouTube America Express

Emisiunea America Express a adus, în ediția de seara trecută, în atenția oamenilor imagini interesante din ultima etapă pe care concurenții au fost nevoiți să o parcurgă în Mexic. Aceștia au ajuns deja în Guatemala, ceea ce în mod evident le-a dat și mai mari emoții. Ce anunț a făcut Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1!

Concurenții de la America Express au ajuns la jumătatea concursului

O nouă etapă plină de provocări, de momente tensionate și de probe care mai de care mai interesante începe pentru concurenții de la America Express. În timpul celei mai recente ediții ale emisiunii de la Antena 1, Irina Fodor a făcut acest anunț și în plus a dorit să le transmită echipelor faptul că au ajuns deja pe la jumătatatea drumului și că, într-o oarecare măsură, partea cea mai grea va fi de acum înainte.

Ca de fiecare dată, cea mai importantă luptă a fost și acum cea pentru iminutate, pe care au câștigat-o Nelu Cortea și Cătălin Bordea, spre surprinderea tuturor. De la o vreme, cei doi au început să se descurce de minune, să tragă cât de tare pot ei pentru a ajunge pe primul loc, iar strategiile lor s-au dovedit a fi bune. Aceștia au locul asigurat, iar asta nu poate decât să le aducă liniște și siguranță.

Una dintre misiunile pe care le-au avut le-a dat bătăi serioase de cap, iar Cătălin Bordea a făcut câteva declarații în acest sens, după ce au aflat că ei sunt cei care au ajuns primii și care se bucură de toate avantajele. Mai mult de atât, nici lui, nici colegului său de echipă nu le-a venit să creadă că împreună au reușit să ajungă atât de departe în concurs, dar mai ales că deja au ajuns în Guatemala și, pe deasupra, mai au și imunitate. Nu își puteau dori nimic mai mult de atât.

„Am scos un spital în stradă…Am scos 8 oameni din spital în stradă, că să putem citi. A fost o misiune foarte grea”, a zis Cătălin Bordea, la America Express.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---