Showbiz

Eliminare America Express 2023. Dinu și Jean Gavril, eliminați în semifinală: „Mulțumim din suflet tuturor!”

schedule 16 mar. 2023, 08:25

Eliminare America Express 2023. Dinu și Jean Gavril, eliminați în semifinală: „Mulțumim din suflet tuturor!”
Sursa foto: YouTube America Express
O altă eliminare a avut nou la America Express și chiar dacă Dinu și Jean Gavril au demonstrat că formează o echipă foarte puternică, în seminfinala competiției au ajuns pe ultimul loc. Fanii lor nu au fost dezamăgiți de ei, pentru că din punctul lor de vedere au dat tot ceea ce au avut mai bun, doar că și-ar fi dorit să îi vadă luptând pentru marele premiu în finală.

Eliminare neașteptată la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una tensionată, mai ales că era clar pentru toată lumea că ultima echipă care va ajunge la Irina Fodor, în cursa pentru ultima șansă, va fi eliminată. Mai este un singur pas până la marea finală a concursului de la Antena 1, iar cele trei echipe care vor lupta pentru amuleta în valoare de 30.000 de euro pe „Drumul Auruluui” sunt formate din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu, după ce frații Gavril au fost eliminați în semifinală, ei fiind cei care au ajuns pe ultimul loc, din păcate pentru toți susținătorii lor care voiau să îi vadă în marea finală și care au avut încredere în ei în toate cele nouă etape.

Înainte ca oamenii din fața micilor ecrane să afle deznodământul, concurenții au avut de făcut mai multe probe care, deși la prima vedere păreau o joacă de copii, le-au dat mari bătăi de cap, în clipa în care au văzut în ce fel de condiții trăiesc oamenii din triburile respective. Bordea și Cortea au fost emoționați să vadă felul în care cresc și învață copiii respectivi, care deși nu au absolut nimic, sunt fericiți.

Din păcate, ziua respectivă, oricât de mult i-ar fi încărcat pe concurenți din punct de vedere sufletește, s-a terminat rău pentru echipa formată din Dinu și Jean Gavril. Aceștia au avut, la final, un discurs emoționant și au intrat live pe Instagram, pentru a sta de vorbă cu susținătorii lor, pentru a le mulțumi și pentru a le spune că sunt recunoscători pentru tot ceea ce au trăit în țările pe care le-au traversat. În comentarii, oamenii le-au zis că urmăreau emisiunea de la Antena 1 de dragul lor, că sunt triști că au părăsit concursul, dar că se bucură că au ajuns atât de departe, având în vedere că la început nu se desurcau deloc bine.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jean Gavril (@jeangavril)


„Mulțumim din suflet tuturor!”, a scris Jean Gavril, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---