Showbiz

Cleopatra Stratan, reproșuri la adresa lui Edward Sanda. De ce s-a enervat artista în America Express: „Nu te interesează”

schedule 07 nov. 2023, 11:14

Cleopatra Stratan, reproșuri la adresa lui Edward Sanda. De ce s-a enervat artista în America Express: „Nu te interesează”
Sursa foto: YouTube America Express

Momente tensionate între Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la America Express. Ce i-a reproșat artista partenerului ei de viață, în timpul cursei!

Cleopatra Stratan, reproșuri la adresa lui Edward Sanda în America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea de a participa la America Express, fără să aibă cea mai mică idee ce avea să îi aștepte acolo sau care vor fi reacțiile oamenilor, după ce vor urmări imaginile. Cei doi soți au primit multe critici din partea telespectatorilor total nemulțumiți de ei și de felul în care s-au compartat până acum. Artistul a fost cel asupra căruia s-a îndreptat toată atenția, iar faptul că în loc să ducă probele la bun sfârșit, el cerea de mâncare și se plângea întruna a fost cel care i-a deranjat cel mai tare.

Cleopatra Stratan a preferat să tacă o vreme, dar nu a mai rezistat nici ea și i-a făcut mai multe reproșuri soțului ei. Concurenta de la America Express a început să nu mai suporte faptul că sunt mereu pe ultimul loc, iar el nu este deloc interesat de locul lor în concurs, nici măcar când este vorba despre imunitate.



Nu s-a putut abține să nu îi atragă atenția că nu face nimic în afară de a se văita și de a mânca, mereu găsind o scuză pentru fiecare situație prin care trec. Cleopatra Stratan și-a dat seama că lui îi este foarte greu să iasă din zona de confort, indiferent despre ce ar fi vorba, iar asta o scoate din minți, pentru că s-a săturat să fie mereu pe ultimul loc și în pericol de eliminare.

„Sunt curioasă pe ce loc plecăm mâine. Cum să nu te intereseze, mai ales că ai imunitatea? Cum să nu te intereseze? Iar se văita, iar nu era nimic bine, iar avea o problemă.Sunt punctul tău forte… văicăreala și foamea. Ți-e prea cald, ți-e totuna, ți-e prea frig, ți-e totuna, nu te interesează când plouă, nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent.
Nu-ți place nimic. Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri și ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, a zis Cleopatra Stratan, la America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---