Showbiz

Edward Sanda, despre prima întâlnire cu Pavel Stratan. I-a fost frică de socrul lui: „Mă așteptam la tot ce e mai rău”

schedule 09 dec. 2023, 10:24

Edward Sanda, despre prima întâlnire cu Pavel Stratan. I-a fost frică de socrul lui: „Mă așteptam la tot ce e mai rău”
Sursa foto: Instagram Edward Sanda

Edward Sanda a vorbit despre modul în care a avut loc prima lui întâlnire cu Pavel Stratan. I-a fost frică de socrul lui, dar și-a dat seama din prima că este un om bun, care și-a dorit încă de la început tot ce era mai bun pentru el.

Cum a fost prima întâlnire a lui Edward Sanda cu Pavel Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au văzut, s-au plăcut și au decis să se căsătorească. Artista s-a îndrăgostit la prima vedere de actualul ei soț și chiar dacă el nu a știut lucrul acesta, și-a manifestat iubirea pentru ei, iar când lucrurile au ieșit fix așa cum și-a propus, nici măcar ei nu i-a venit să creadă. A fost primul bărbat din viața sa și crede cu tărie că va fi și ultimul, pentru că are mare încredere în el și în povestea lor de iubire.

Fostul concurent de la America Express a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan, chiar în ziua în care aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani la studio, locul unde s-au cunoscut. Deși putea să facă lucrul acesta într-un oricare alt loc din lume, l-a ales pe acesta fiind foarte important pentru amândoi. La scurt timp după aceea a urmat și nunta, care a fost un eveniment pe care nimeni nu îl va uita și care a ieșit așa cum și-au propus.

De curând, Edward Sanda a povestit și cum a decurs prima întâlnire dintre el și socrul lui, pe care îl respectă enorm, care i-a susținut încă din prima clipă, dar de care nu neagă că i-a fost foarte frică la început.



Nu știa cum avea Pavel Stratan să reacționeze, având în vedere că fiica lui avea la vremea aceea doar 15 ani, dar cel mai important este că a fost de acord cu relația lor și că a contribuit la apropierea dintre ei, realizând că este ceva foarte serios și că se iubeau sincer.

”Da! Păi? Voi ați văzut cum arată… Eu nu îl cunoșteam foarte bine și are o imagine dură, aparent”, a declarat Edward Sanda, într-un vide postat de Selly pe YouTube.
„Aveam 15 ani și eram fata lui tata. S-a temut când a apărut Edi în viața mea, îți dai seama.”, a fost reacția soției sale.
„Noi lucram împreună deja, dar la prima întâlnire oficială cu Pavel Stratan am avut mari emoții, dar a fost foarte ok. Eu nu știam cum o să reacționeze și ce o să îmi zică. Mă așteptam la tot ce e mai rău. Nici nu îmi aduc aminte dacă am zis ceva, dar el a spus că e de acord cu relația noastră, că ne susține. Mai mult, a contribuit și el la apropierea dintre noi pentru că și-a dat seama că între noi e ceva serios.”, a mai zis artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---