Showbiz

Cleopatra Stratan, ironică la adresa lui Edward Sanda. L-a corectat în timpul unui interviu: „Ai nevoie de subiect și predicat”

schedule 07 dec. 2023, 08:27

Cleopatra Stratan, ironică la adresa lui Edward Sanda. L-a corectat în timpul unui interviu: „Ai nevoie de subiect și predicat”
Sursa foto: YouTube Selly

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat din nou în atenția publicului. Artista l-a corectat în timpul unui interviu, iar momentul a devenit imediat viral d-abia acum, deși a fost filmat în urmă cu ceva timp.

Cleopatra Stratan l-a corectat pe Edward Sanda în timpul unui interviu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să atragă toată atenția asupra lor, odată cu participarea lor în America Express. Cei doi nu s-au descurcat prea bine, iar felul în care s-a comportat artistul cu partenera sa de viață, în timpul celor mai grele probe din concurs, a fost dur criticat de către telespectatori. Acesta a primit foarte mult hate din partea telespectatorilor, iar comentariile răutăcioase au început să apară încă din primele ediții ale emisiunii de la Antena 1.

În ciuda celor întâmplate, cântăreața nu are niciun regret în ceea ce privește decizia de a participa la America Express, pentru că s-au bucurat atât de momentele frumoase, cât și de cele mai tensionate dintre ele.

În urmă cu ceva timp, cei doi au oferit un interviu la dublu, unde el a fost pus să o descrie pe partenera sa de viață într-o propoziție, moment în care el a folosit un singur cuvânt. Cleopatra Stratan l-a corectat imediat și i-a zis că o propoziție are subiect și predicat, lucru care a stârnit hohote de râs în platou, dar și pe rețelele sociale, unde partea aceea din interviu a fost preluată și distribuită de multă lume.



Comentariile răutăcioase la adresa fostului concurent de la America Express nu au încetat nici ele să apară, mai ales că internauții nu îl aveau la suflet încă de când l-au văzut pe micile ecrane.

„Descrie-l pe celălalt într-o singură propoziție.”, a zis gazda.
„Unică!”, a fost răspunsul lui Edward Sanda.
„Propoziție, nu cuvânt!”, a fost reacția Cleopatrei Stratan.
„Unică în lume”, a mai zis artistul.
„Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat”, a precizat Cleopatra Stratan.
„Ea e unică în lume”, a zis la final Edward Sanda.
„Așa!”, a încheiat vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---