Showbiz

Momente de panică în America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, înconjurați de focuri de armă: „Am crezut că au împușcat-o”

schedule 08 nov. 2023, 09:37

Momente de panică în America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, înconjurați de focuri de armă: „Am crezut că au împușcat-o”
Sursa foto: Instagram America Express

Momente de panică în America Express, când Cleopatra Stratan și Edward Sanda, înconjurați de focuri de armă. Nici echipa de producție nu a scăpat. Iată ce s-a întâmplat.

Momente de panică în America Express

America Express nu este doar o experiență unică și frumoasă, ci și una periculoasă, având în vedere zonele în care cele nouă echipe ajung să facă probele. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut ghinion, în cea mai recentă ediție a competiției de la Antena 1 și s-au temut pentru viețile lor, dar și pentru ale celor din echipa de producție care se aflau alături de ei în acele momente.

Ei bine, la un moment dat, mașina în care cei doi soți se aflau a fost înconjurată de niște persoane pe motociclete, care aveau arme asupra lor și care nu s-au temut să le folosească. Au trăit unele dintre cele mai grele clipe din viața lor și au crezut că nu vor scăpa cu viață, iar imediat după ce coșmarul s-a terminat, ei au povestit prin ce stări au trecut.

Aceștia au ajuns ceva mai târziu la cazare, când au fost înconurați de acei oameni, iar reporterița lor a trăit un calvar, când i s-a pus pistolul la cap. Edward Sanda era ferm convins că Adriana, cea care le este alături la orice pas, va fi ucisă, în timp ce soția sa plângea în hohote.



„Noi am ajuns pe la ora 9:30, aproape 10 seara și am parcat la două minute de la cazarea unde trebuia să stăm. În 10 secunde ne-au înconjurat trei motociclete, cu pistoale. A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reportera noastră, la Adriana, cu pistolul la cap, iar ea i-a dat telefonul. În momentul ăla mi s-a activat instinctul de supraviețuire și am intrat în dubă, iar atunci s-a auzit pistolul”, a declarat Edward Sanda, în America Express.

Artistului i s-a activat imediati instinctul de supraviețuire, după cum chiar el a povestit, dar nu a știut cum ar trebui să se comporte, fiind prima dată când trecea prin așa ceva.

„Eu am încremenit, tremuram, ea plângea în hohote. Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei, nu știai la ce să te aștepți și ce să crezi. Eu m-am gândit la ce e mai rău, pentru că ea era ultima care rămăsese cu pistolul la cap”, a mai zis artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---