Showbiz

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express. Primele declarații: „A fost o experiență mixtă”

schedule 19 iul. 2023, 13:41

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express. Primele declarații: „A fost o experiență mixtă”
Sursa foto: Instagram Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express recent și deja au dat primele declarații despre experiența de care au avut parte în cadrul emisiunii de la Antena 1. Iată ce au povestit cei doi soți!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după întoarcerea din America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează una dintre echipele care au acceptat provocarea de face parte din următorul sezon al emisiunii America Express care s-a filmat vara aceasta. Gurile rele au zis că ei ar fi fost primii eliminați din concurs, dar nu este nimic sigur, cert este că sunt în țară, că au mers la câteva evenimente împreună și că sunt foarte activi pe rețele sociale, unde primesc foarte multe întrebări din partea fanilor.

Înainte de a pleca în aventura vieții lor, multe dintre persoanele care îi urmăresc au zis că acesta va fi cu adevărat un test al relației pentru cei doi soți și tocmai de aceea unii sunt curioși să vadă cum s-au descurcat în timpul probelor sau dacă au existat discuții aprinse între cei doi. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1, dar cert este că au avut parte, după cum chiar ei au recunoscut, de experiență mixtă de care s-au bucurat din plin și care i-a pus la multe încercări.

De asemenea, Cleopatra Stratan le-a zis fanilor ei că a avut parte de câteva zile unice, de care nu se va mai bucura vreodatî în viața ei, fiind și pentru ei o reală provocare să se descurce zilnic cu doar un euro, fără telefoane, ci doar cu ajutorul oamenilor pe care îi întâlneau în calea lor.

„A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăïeri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă”, a transmis Cleopatra Stratan, pe Instagram.

Edward Sanda le-a vobit și el fanilor despre experiența din America Express și a zis că a fost o experiență interesantă, dar că nu vrea să dea mai multe detalii, ci preferă să păstreze misterul până când oamenii vor urmări America Express pe micile ecrane.

„A fost o experiență interesantă. Mai multe nu vă spun, o să vedeți când se va difuza emisiunea, dar vă mulțumesc că ați fost activi aici. Mi-a fost dor de tot, dar mă bucur că ne-am întors cu bine. A fost o experiență foarte interesantă!”, a zis el, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---