Showbiz

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre experiența America Express: „Abia așteptăm să ne vedem”

schedule 11 sept. 2023, 11:55

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre experiența America Express: „Abia așteptăm să ne vedem”
Sursa foto: Instagram Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre experiența America Express. Cum s-au descurcat cei doi soți în aventura vieții lor!

Cum s-au descurcat cei doi îndrăgostiți în America Express

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează una dintre perechile din noul sezon al emisiunii America Express, pe care fanii pot urmări din această toamnă, pe Antena 1. Aceștia au luat-o ca pe o provocare și deși multă lume credea că vor fi multe neînțelegeri între ei, cei doi soți au declarat că s-au întors de acolo mai uniți decât erau înainte. Toate lucrurile prin care au trecut, probele pe care le-au avut de dus la bun sfârșit și zilele petrecute împreună i-au făcut mai puternici și sunt extrem de fericiți că au acceptat propunerea de a fi concurenți ai uneia dintre cele mai iubite emisiuni de la noi din țară.

Încă de când au decis să formeze un cuplu, lumea spunea că nu vor rezista prea mult împreună, dar cu fiecare zi care trecea, ei reușeau să le demonstreze gurilor rele că relația lor este una puternică și frumoasă, iar unii au avut un șoc când au decis să se căsătorească, în ciuda vârstei. Niciunul nu regretă decizia pe care au luat-o, ba chiar sunt foarte fericiți că s-au întâlnit și că sunt suflete pereche.

Participarea la America Express a fost un real test pentru căsnicia lor, pe care după spusele lor, l-au trecut cu brio. Invitați în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, concurenți au recunoscut că sunt foarte nerăbdători să vadă și ei edițiile pe micile ecrane, mai ales că au trecut prin atât de multe probe care i-au pus la încercare din toate punctele de vedere și i-au făcut să își depășească limitele și să supraviețuiască în niște condiții în care nu ar fi crezut că o vor face vreodată.



„Ne-am întors împreună. Suntem mai împreună decât când ne-am dus (...) Nu prea ai timp să te gândești câte probe ai făcut, cum a fost ziua. La un moment dat, a notat ea toate probele pe care le-am făcut și eram ceva pe acolo multe...(...) A fost o experiență interesantă, ne-a unit și mai tare și abia așteptăm să ne vedem, să vedem și noi episoadele”, a declarat artistul, la Antena 1.

Artista a dorit să păstreze unele dintre cele mai importante și frumoase momente trăite în America Express, așa că le-a notat, pentru a nu se pierde.

„Da, le-am scris eu, dar oricum am memorie bună. A fost foarte frumos și greu în același timp”, a zis Cleopatra Stratan, la rândul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---