Showbiz

Edward Sanda, primele declarații după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut glume pe seama lui. Artistul, replicii dure la adresa foștilor concurenți de la America Express

schedule 21 nov. 2023, 07:11

Edward Sanda, primele declarații după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut glume pe seama lui. Artistul, replicii dure la adresa foștilor concurenți de la America Express
Sursa foto: Instagram Edward Sanda

Edward Sanda a fost atacat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea la ”Podcastito Express”, iar reacția lui nu a întârziat să apară. Ce a avut de zis fostul concurent de la America Express!

Edward Sanda, enervat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Zilele acestea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați la ”Podcastito Express”, unde au făcut mai multe afirmații dure despre parcursul lui Edward Sanda în emisiunea America Express. Nu au lipsit nici glumele despre momentele în care fostul concurent a dat dovadă de lașitate și și-a chemat soția, pentru a face cele mai grele și riscante probe.

Unul dintre momentele despre care comedianții au vorbit cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru a fost cel în care artistul se afla în turn, iar pentru că i se părea foarte dificilă proba și, de asemenea, riscantă a chemat-o pe Cleopatra Stratan să o ducă la bun sfârșit.

Nici proba cu taurul nu a scăpat de glumele lor. Aceștia s-au gândit cum poate Edward Sanda să mai dea ochii cu Pavel Stratan, după toate acestea. Mai mult de atât, ei au adus în discuție și melodia ”Cu pistolul la tâmplă”, care din punctul lor de vedere ar fi trebuit să fie despre reporteriță, fiindcă ea a trecut prin asta.

La scurt timp după aceea, Edward Sanda a făcut niște mărturisiri dure pe contul lui de Instagram, fiind de părere că și-au dat cu părerea fără să aibă nici cea mai mică idee prin ce coșmar au trecut. Soțul Cleopatrei Stratan este ferm convins că oricine ar fi trăit momentele acelea ar fi reacționat la fel.

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău! Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva! Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate! În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”, a transmis Edward Sanda, pe Instagram.


SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---