Showbiz

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente de panică la America Express. Ce le-a dat bătăi de cap: „Nu mă simțeam în siguranță”

schedule 23 oct. 2023, 08:05

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente de panică la America Express. Ce le-a dat bătăi de cap: „Nu mă simțeam în siguranță”
Sursa foto: YouTube America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de niște momente de panică, în cadrul emisiunii America Express. Ce le-a dat o mare bătai de cap, încă din primele ore de competiție și cum au reacționat!

 Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente de panică în concurs

A început America Express, iar ”Drumul Aurulului” este mult mai greu decât s-ar fi așteptat vreodată concurenții. Inițial, cel mai dificil pentru ei a fost să își care bagajele până la obținerea rucsacurilor, pe scări, în pantă și prin toate locurile în care au fost nevoiți să facă tot felul de probe. Dacă unii dintre ei s-au gândit să ceară ajutorul localnicilor pentru a le căra, alții au făcut-o de unii singuri, fiind bineînețeles un dezavantaj într-un concurs în care fiecare minut face diferența.

Foarte greu li s-a părut și Cleopatrei Stratan și lui Edward Sanda, dar cel mai tare le-a pus capac momentul în care au fost nevoiți să își caute cazare, în timp ce afară se întunecase și ploua torențial. În cele din urmă, au găsit un loc în care să stea peste noapte, dar artista s-a panicat foarte tare în clipa în care a văzut unde a ajuns.

Faptul că locuința respectivă nu i se părea într-o zonă sigură a făcut-o să ia în calcul și alte variante și după ce i-a zis soțului ei că, în cazul în care li s-ar întâmpla ceva, nu ar ajunge nimeni prea repede la ei, au decis să caute o altă casă, așa că au mers într-o biserică din zona în care se aflau, unde nimeni nu i-a băgat în seamă, iar Edward Sanda a tras repede concluzia că dacă nici într-un loc sfânt nu le întinde nimeni o mână de ajutor, nu vor reuși să găsească o cazare, unde să se simtă în regulă.



„Vreau să plecăm în momentu ăsta!. M-am gândit că dacă se întâmplă orice, mi se părea că e foarte greu să mai ieși de acolo. Intuiția mea îmi zicea că nu trebuie să stau acolo pentru că nu mă simțeam în siguranță”, a zis Cleopatra Stratan, la America Express.

Așadar, în primele ore de competiție, pentru cei doi soți cel mai greu a fost găsirea de cazare și este d-abia începutul a momentelor cu adevărat complicate pe care le vor trăi în competiție. Fanii America Express nu s-au putut abține să nu comenteze câte ceva despre limbajul nepotrivit folosit de artistă, iar comentariile au fost și ele pe măsură.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---