Showbiz

Aris și Alexia Eram Eram, cu nervii la pământ în America Express. Frații au avut parte și de un moment emoționant: „Acolo m-am enervat cel mai tare, pentru că...”

schedule 06 nov. 2023, 09:33

Aris și Alexia Eram Eram, cu nervii la pământ în America Express. Frații au avut parte și de un moment emoționant: „Acolo m-am enervat cel mai tare, pentru că...”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram Eram au fost cu nervii la pământ în America Express, în cea mai recentă ediție a competiției. De asemenea, frații au avut parte și de un moment emoționant.

De ce s-a enervat Alexia Eram pe fratele său

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una în care concurenții au luptat în jocul pentru imunitate. Fiecare echipă își dorea să ocupe prima poziție, pentru a obține imunitatea mare, iar Alexia Eram a avut un moment în care s-a supărat foarte tare pe fratele său și nu a ezitat să îi spună lucrul acesta. Fiica Andreei Esca a luptat din greu, s-a chinuit să găsească mașină, după ce au fost transportați cu mașina de producție, deoarece zona prin care au trecut nu era una sigură, iar riscurile erau prea mari.

La un moment dat, pe traseu, i-au văzut pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ceea ce de regulă nu se întâmpla, deoarece eu erau mereu ultimii, iar lucrul acesta a scos-o din sărite pe Alexia Eram. Ea s-a enervat că fratele ei nu părea să dea totul, ci mai degrabă arăta că este dezinteresat să ajungă pe primul loc.

„Uite-i pe Cleduții, efectiv suntem ultimii, Aris. Nu te enervează?! (...) Acolo m-am enervat cel mai tare pentru că noi nu ne întâlnim niciodată cu ei pentru că de obicei sunt ultimii”, a zis Alexia Eram, în America Express.

Cel mai tare a speriat-o faptul că ar fi putut să fie ei ultimii, iar în clipele acelea, Alexia Eram nu își dorea nimic mai mult decât prima imunitate.

„Tu în situațiile astea ești super calm și mă enervează! Stai așa ca prostul! Vreau să ne batem pentru ceva”, a mai afirmat ea.

De asemenea, înainte de cursă, cei doi au avut parte de un moment care i-a emoționat până la lacrimi purtând o discuție cu o femeie în vârstă de 74 de ani, care le-a amintit de bunica lor. Aceasta își sărbătorea ziua de naștere atunci, iar Alexia Eram nu a putut rămâne indiferentă și a izbucnit în lacrimi, deoarece bunica lor le-a fost ca o mamă.

„Acum m-am emoționat rău de tot. Bunica noastră face 82 de ani și este ziua ei astăzi, așa că îi urăm un mare La mulți ani și sper că o să vadă asta. Ea a fost ca a doua mama a noastră, am stat toată copilăria cu ea, ne făcea de mâncare. Aș fi vrut să fiu azi cu ea”, a zis fiica Andreei Esca, la începutul zilei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---