Showbiz

Aris și Alexia Eram, opriți de poliție în America Express. Care a fost adevăratul motiv: „Erau doi polițiști foarte agresivi”

schedule 30 oct. 2023, 07:42

Aris și Alexia Eram, opriți de poliție în America Express. Care a fost adevăratul motiv: „Erau doi polițiști foarte agresivi”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au fost opriți de poliție în America Express, în prima parte a zilei. Din acest motiv, au pierdut foarte mult timp și și-au dat seama că au plecat în zadar pe primul loc în cursa respectivă. Iată ce s-a întâmplat!

Aris și Alexia Eram, opriți de poliție

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express nu a început deloc bine pentru echipa formată din Aris și Alexia Eram. Deși cei doi au avut marele avantaj de a pleca primii în cursă, la câteva minute bune distanță de celelalte echipe, au avut ghinionul ca în drumul lor spre misiune, să fie opriți de un echipaj de poliție, la scurt timp după ce au plătit taxa de trecere a graniței.

Situația nu doar că a enervat la culme, dar i-a făcut să piardă tot avantajul pe care l-au avut la plecarea în cursă, iar cel mai tare îi deranja faptul că au ghinionul acesta în ziua în care se dădea o luptă foarte mare și anume cea pentru imunitate. Unul dintre polițiștii de la punctul de frontieră a luat foc, în momentul în care a văzut camera de filmat, i-a tras pe dreapta, le-a verificat toate documentele, iar norocul a fost că aveau alături o echipă de securitate, pentru că în caz contrar, ar fi pierdut și mai mult timp.



„Când polițistul a văzut camera a spus: „Trageți pe dreapta, vă rog, pentru că aici nu aveți voie să filmați!”. Ne-au explicat de 300 de ori că nu avem voie să filmăm acolo, ne-au cerut documentele”, a declarat Aris Eram.

Alexia Eram a povestit că unul dintre polițiști era foarte agresiv și dur, iar la un moment dat avea mâna pe pistol, ce i-a speriat puțin, dar atât ea, cât și Aris au încercat să își păstreze calmul, pentru că îi aștepta o zi lungă și plină de probe care mai de care mai interesante. Din fericire, lucrurile nu s-au complicat, au reușit să meargă mai departe și au tras pentru a recupera tot timpul pe care îl pierduseră din cauza oamenilor legii.

„Domnul cu care eram, doctorul, ratează intrarea, așa că se oprește și întreabă doi polițiști unde este Filandia. Foarte serios momentul, eu am înnebunit. Erau doi polițiști foarte agresivi, care au dat jos din mașină șoferul. Eram plină de nervi! Unul dintre polițiști era foarte dur și super agresiv. La un moment dat era cu mâna pe pistol...”, a zis Alexia Eram, la rândul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---