Showbiz

Aris și Alexia Eram au crezut că au fost țepuiți la America Express. Iubita lui Mario Fresh și-a ieșit din minți: „Doamne ferește!”

schedule 18 dec. 2023, 09:48

Aris și Alexia Eram au crezut că au fost țepuiți la America Express. Iubita lui Mario Fresh și-a ieșit din minți: „Doamne ferește!”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au crezut că au fost țepuiți la America Express, iar iubita lui Mario Fresh și-a ieșit din minți. Cum a reacționat fratele ei!

Aris și Alexia Eram au crezut că au fost țepuiți în cursă

Aris și Alexia Eram formează una dintre cele mai puternice și apreciate echipe de la America Express. Cei doi frați nu doar că își doresc să câștige și luptă din greu, dar au ajuns și la inimile oamenilor. Deși în trecut despre fiica Andreei Esca nu aveau neapărat o părere bună, iar pe fiul prezentatoarei nu îl știau deloc, acum mii de oameni speră ca ei să fie câștigătorii acestui sezon.

Ediția de seara trecută a fost una în care au dat tot ceea ce au avut mai bun, în ciuda obstacolelor din calea lor, iar la un moment dat au crezut că au fost țepuiți de un localnic, care le-a promis că se va întoarce să le ofere ajutor, dar care întârzia să apară, moment în care concurenta și-a ieșit din minți.

Partenera de viață a lui Mario Fresh a început să îl caute pe localnicul respectiv prin magazine, ca să îi ducă la următoarea destinație așa cum le promisese, iar cel mai tare o speria faptul că nu erau singurii ajunși acolo și nu voia decât ca ei să fie primii, pentru a intra în jocul pentru amuletă.

„Am început să iau fiecare magazin la rând, să văd unde își face cumpărăturile, să vină să ne ia, doar că nu eram prima echipă acolo. Ne-a dat țeapă! El nu a mers la niciun magazin, s-a dus undeva și a uitat de noi. Doamne ferește!”, a zis Alexia Eram, la America Express.

Aris Eram a preferat să nu se agite la fel cum a făcut sora lui, dar la final a fost recunoscător că localnicul nu uitase de ei și într-adevăr le-a oferit ajutorul promis.

„Doamne, îți mulțumim domnule! Am crezut că nu mai veneați după noi, vă mulțumesc mult!”, a zis Aris, la rândul său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---