Showbiz

Aris și Alexia Eram, impresionați de modul în care s-au comportat cu ei niște oameni săraci: „Din puținul lor ne-au dat”

schedule 30 nov. 2023, 11:02

Aris și Alexia Eram, impresionați de modul în care s-au comportat cu ei niște oameni săraci: „Din puținul lor ne-au dat”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au rămas profund impresionați de modul în care s-au comportat cu ei niște oameni săraci lipiți pământului, în America Express. Aceștia nu aveau nici pentru ei, dar le-au dat din puținul lor. Ce a declarat fiica Andreei Esca!

Alexia Eram, despre una dintre cazările din America Express

Alexia Eram și fratele ei, Aris, nu vor uita niciodată toate experiențele de care au avut parte în America Express. Într-una dintre ediții, de exemplu, au ajuns în casa unei românce și s-au bucurat enorm că au putut vorbi cu ea, i-au aflat povestea și s-au simțit ca acasă, mai ales că le-a pregătit și mâncare pe măsură.

În cea mai recentă ediție a emisiunii, aceștia nici măcar nu au sperat că li se va pune ceva pe masă și le-a fost rușine să ceară, având în vedere condițiile în care trăiau cei care i-au primit în casa lor. Le-a venit greu să creadă că sunt oamenii care pot trăi așa, care câștigă doar câțiva dolari pe săptămână și pentru care supraviețuirea reprezintă singurul scop.

Mai mult de atât, au început să fie recunoscători pentru viața pe care o au, dar și pentru că au avut ocazia să meargă la o școală bună, pentru că toți copiii din familia respectivă deși aveau visuri mari, nu aveau și dreptul la educație.

Alexia Eram a transmis chiar și un mesaj în mediul online, spunând că este locul de cazare pe care nu îl va uita niciodată, femeia care nu i-a putut lăsa să doarmă în stradă dându-le o adevărată lecție de viață. După ce au vorbit cu doamna respectivă care mersese 26 de zile pe jos, din Venezuela în Ecuador, din cauza sărăciei, aceștia au mai avut un moment în care au fost loviți de realitate și anume cel în care li s-au dat niște porții mari de mâncare. Nu le-a venit să creadă că niște oameni care nu au nimic le-au dat atât de multe din puținul lor.

Sursa foto (c): Alexia Eram/Instagram

doarmă astfel încât să fim noi cât mai bine. E impresionant cât de buni sunt unii oameni... Mulțumim ❤️”, a transmis Alexia Eram, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---