Showbiz

Alexia Eram și Aris, la un pas de a câștiga imunitatea mică. Ce echipă a ieșit pe primul loc: „Am cedat nervos”

schedule 21 nov. 2023, 07:14

Alexia Eram și Aris au fost la un pas de a câștiga imunitatea mică, dar o altă echipă le-a luat-o față. Cei doi au avut o zi grea, iar asta s-a văzut la finalul cursei. Iată cine a reușit să o obțină, de fapt!

Alexia Eram și Aris, la un pas de a câștiga imunitatea mică

Lupta pentru imunitatea mică a fost una strânsă și intensă. Toate echipele care au intrat în cursă au dat tot ce au avut ele mai bun și s-au chinuit să ajungă primele la Irina Fodor, ca și cum viața lor era în joc, nu imunitatea. Concurenții au avut parte de experiențe unice, dar și de probe care i-au pus în dificultate din toate punctele de vedere, iar autostopul și modul în care șoferii s-au implicat în jocul lor a contat enorm.

Ca de fiecare dată, Aris și Alexia Eram au încercat să obțină prima poziție, doar că nu au avut suficient de mult noroc și de data aceasta, pentru că mașina în care se aflau ei a ocolit prin împrejurimi, înainte de a ajunge la destinația finală și de a face proba în care erau nevoiți să facă niște poze în care li se vedeau lacrimi pe obraz. În timp ce unii au început să plângă și s-au chinuit să o facă, alții au fost inventivi și s-au folosit de sticlele de apă pe care le aveau și au terminat mai repede.

Acesta a fost și cazul fraților Eram, care au avut un șoc când au ajuns la Irina Fodor și le-au văzut pe Ada Galeș și pe mama ei pe covorul roșu. Fiica Andreei Esca a cedat nervos, mai ales că ziua nu a fost una ușoară pentru ea și nu i-a venit să creadă că li se întâmplă una ca asta.

„Nu pot să cred că Ada cu Tony au luat! Doamne, nu pot să cred că suntem pe locul 2. (...) Am avut o zi foarte proastă, plină de tensiuni, cu greutăți. Efectiv, nu mai puteam. Eu nu știu ce am pățit astăzi, pur și simplu am cedat nervos. Cred că a fost o adunătură de tot felul de emoții, de nervi, pentru că am luat o misiune proastă, în care am cărat lucruri, oboseală, nemâncată, nedormită și va urma o seară foarte grea în care poate o să găsim sau poate nu o să găsim cazare rapid”, a zis Alexia Eram, în America Express.

În timp ce Alexia Eram se descărca pe marginea drumului, echipa imună se bucura de prima sa imunitate, mai ales că lucrul acesta înseamnă și că fetele au locul asigurat în următoarea etapă, neputând să fie votate de rivalii lor.

„E prima imunitate. Mă bucur foarte tare. Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul. (...) Am avut noroc la autostop, în rest ne-am descurcat foarte bine la fotografii. Sunt sigură că a contat”, a spus mama Adei Galeș, imediat după.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---