Showbiz

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe iubita sa. Ce scrisoare i-a trimis Alexiei Eram în America Express: „Cel mai mândru din lume”

schedule 13 dec. 2023, 13:48

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe iubita sa. Ce scrisoare i-a trimis Alexiei Eram în America Express: „Cel mai mândru din lume”
Sursa foto: YouTube Americs Express

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe iubita sa, după ce i-a trimis o scrisoare în timp ce se afla în America Express. Artistul este foarte mândru de ea și de evoluția sa în concurs.

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șapte ani de zile și chiar dacă au întâlnit și ei obstacole în calea lor, nu s-au dat niciodată bătuți și au rămas împreună. Decizia de a pleca în America Express nu a fost deloc una ușoară pentru cei doi, fiindcă au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt în jur de două luni, timp în care fiica Andreei Esca a luptat pe „Drumul Aurului” și a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor.

În cadrul celei mai recente ediții ale competiției de la Antena 1, concurenții au primit scrisori din partea celor dragi, iar Alexia Eram s-a bucurat de câteva cuvinte și din partea iubitului ei, nu doar din partea părinților. Ea nu și-a putut stăpâni lacrimile, când a început să citească rândurile primite din partea lui Mario Fresh, mai ales că a fost atât de multă vreme departe de el.

Cântărețul a avut mare încredere în ea că se va descurca, încă dinainte de a pleca, iar în momentul acela s-a bucurat și mai tare, pentru că o lume întreagă a văzut ce femeie puternică și ambițioasă are alături de el. De asemenea, știa că va face o echipă foarte bună cu fratele ei, pentru că știu cum se motiveze unul pe celălalt în clipele în care simt că nu mai față.



Aris Eram a fost și el vizibil emoționat la auzirea cuvintelor frumoase pe care Mario Fresh i le-a transmis surorii sale într-un moment atât de important al emisiunii.

„Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă, o femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole.
Acum, vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc! Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine, dar nu numai pentru mine. Alături de Aris știm cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că o să vă întoarceți acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos, și strălucește la fel ca el.”, i-a scris Mario Fresh iubite sale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---