Showbiz

Mihai Trăistariu, cadou neașteptat în timpul unui concert. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă

schedule 05 iul. 2023, 14:43

Mihai Trăistariu, cadou neașteptat în timpul unui concert. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a primit un cadou neașteptat din partea unor fani, la un concert. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă una ca asta. Iată ce a făcut cu acest cadou!

Mihai Trăistariu, despre cadoul primit la un concert

Mihai Trăistariu este un artist cunoscut la noi în țară, care are în spate ani buni de carieră și care susține concerte în toate orașele din România. Artistul nu refuză nicio cântare, mai ales că își face amintiri frumoase la fiecare dintre concertele sale. Una dintre cele despre care își amintește cu drag și despre care a vorbit recent este legată de una dintre nunțile pe care le-a avut în Dăbuleni, unde a fost surprins cu un cadou special.

Cântărețul a primit 14 pepeni, care au cântărit în total 140 de kilograme. El nu s-a îndurat să îi lase acolo, așa că i-a cărat pe toți cu mașina în București. Fiind vegetarian, cadoul pe care l-a primit în afara banilor a fost unul binevenit, pentru că s-a folosit de el, iar faptul că erau de la Dăbuleni l-a bucurat și mai tare, deoarece este știut că de acolo vin cei mai buni pepeni de la noi din țară și se pare că nu sunt doar preferații românilor, ci și ai cântărețului.

”În weekend am cântat la o nuntă la Dăbuleni. Mi-au dat 14 pepeni de 10 kilograme, mari. Trei au fost răi, dar asta este, ghinion. Am făcut și un pic de fresh, că am vrut să vad dacă există fresh de pepene. El trebuie să fie feliat și mâncat așa.”, a zis Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

De asemenea, el este fericit că a scăpat de datoriile pe care le-a avea și vrea să pună bazele unei noi afaceri. S-a gândit să își ridice un hotel la Tuzla, foarte aproape de plajă și crede că i-ar merge de minune, având în vedere că nimeni nu a dat o prea mare importanță locului respectiv până acum. Tot el a povestit că i-ar plăcea să scoată terenul cu pricina la 100.000 de euro, iar mai apoi să obțină toate aprobările de care are nevoie și în aproximativ cinci ani să aibă un hotel în valoare de un milion de euro pe care oamenii să îl îndrăgească și unde să se cazeze vară de vară.

Rămâne de văzut dacă planurile îi vor ieși așa cum și-a propus, dar cert este că până atunci mai are de susținut alte concerte prin țară.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---