Showbiz

Moș Crăciun a venit mai devreme la Mihai Trăistariu. Artistul și-a făcut un cadou scump: „A fost darnic”

schedule 14 dec. 2023, 11:30

Moș Crăciun a venit mai devreme la Mihai Trăistariu. Artistul și-a făcut un cadou scump: „A fost darnic”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Moș Crăciun a venit mai devreme la Mihai Trăistariu, iar artistul nu s-a putut abține și a spus ce și-a cumpărat, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Iată despre ce este vorba!

Moș Crăciun a fost darnici cu Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu iubește cadourile, dar niciun cadou nu se compară cu cele pe care și le face de unul singur. Artistul a mărturisit că, anul acesta, Moș Crăciun a venit mult mai devreme la el și a fost foarte darnic. Ei bine, cântărețul nu și-a dorit decât să își extindă afacerea de la malul mării, iar în acest sens și-a mai luat încă patru apartamente, pentru a le da spre închiere în timpul sezonului.

Afacerea pe care o are pe litoralul românesc îi merge de minune, se implică foarte mult în promovare, iar pe lângă faptul că face investiții enorme ca toți clienții lui să fie mulțumiți, are și un profit de care este mândru. Având în vedere cât de mult a evoluat, a considerat că a venit vremea să mai cumpere două imobile și nu există perioadă mai frumoasă pentru a-și face un cadou singur mai potrivită decât cea a sărbătorilor.

Sincer din fire, Mihai Trăistariu a vorbit în cadrul unui interviu despre investiția de mii de euro făcută recent, spunând că avea deja șase apartamente, dar a crezut că nu sunt suficiente. Ba chiar, și-a propus ca o dată la ceva timp să mai cumpere câteva, iar în felul acesta să aibă succes pe termen lung.

Mai mult de atât, deși le-a luat strict pentru afaceri, crede că va sta și el acolo, pentru că i se pare foarte frumos locul și nu mai are nevoie de nimic altceva. Domeniul acesta este unul care l-a atras de la bun început și se bucură enorm că e va extinde și că totul i-a ieșit conform planului.

„Anul acesta a venit deja Moș Crăciun la mine, mai devreme. Eu am deja 6 apartamente la malul mării, iar Moșul mi-a mai adus încă 4. A fost darnic. Am fost și am vizitat zilele trecute un complex turistic din Mamaia Nord și am bătut palma. Acum vreau să fac un împrumut să le iau.
E superb acolo, cu tot ce ai putea avea nevoie. Le-am luat pentru business, dar cred că voi sta și eu acolo. Spre exemplu, acum, iarna, pot să stau, pentru că e piscina închisă. Altceva nu aș vrea să îmi aducă Moș Crăciun, pentru că am tot ce îmi doresc. Mă bucur pentru că mă extind pe litoral, e un domeniu la care mă pricep și care merge bine. Mi-am propus ca o dată la 2-3 ani să mai iau un credit la bancă și să iau altele, cuceresc litoralul”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---