Showbiz

Fuego, copilărie marcată de lipsuri. Cum erau sărbătorile pentru el: „Mama îmi făcea pâine prăjită pe plită”

schedule 28 dec. 2023, 10:26

Fuego, copilărie marcată de lipsuri. Cum erau sărbătorile pentru el: „Mama îmi făcea pâine prăjită pe plită”
Sursa foto: YouTube Pepsi Romania

Fuego a avut parte de o copilărie marcată de lipsuri. Cum erau sărbătorile pentru el și ce a povestit cântărețul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Fuego, copilărie marcată de lipsuri

În trecut, sărbătorile de iarnă erau foarte diferite de cele din zilele noastre, iar cel mai mult aveau de suferit copiii care nu erau din familii înstărite și care nu primeau tocmai cadourile pe care și le doreau. Unii nici măcar nu cereau prea multe, pentru că știau că părinții lor nu își permiteau să le ofere tot ceea ce sperau, iar așa a fost și cazul lui Fuego. Cântărețul a avut o copilărie marcată de lipsuri, dar cu toate acestea era fericit.

De curând, el a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre anii în care era doar un copil, care aștepta cu sufletul la gură Crăciunul. El s-ar întoarce oricând în timp, dacă acest lucru ar fi posibil, doar pentru a se mai bucura pentru câteva clipe de vremurile acelea.

Fuego și-a amintit de bradul lor argintiu, pe care îl împodobeau în fiecare ani, din simplul motiv că nu își permiteau să cumpere un altul. Mai mult de atât, el a zis că a avut o copilărie frumoasă, iar de sărbători tânjea la puținele fructe pe care le primea din partea mamei sale și nu ar da pe nimic amintirile pe care e are de atunci.

”Dacă acum aş închide ochii şi m-aş întoarce în timp parcă văd bradul nostru argintiu, întotdeauna bradul nostru argintiu pentru că l-am cumpărat cu ani în urmă şi îl păstrez şi astăzi, bomboanele pe care mama le achiziționa cu greu de la alimentara si eu furam bomboanele din staniol şi puneam în locul lor pietricele de la groapa de nisip, în staniol, ca să nu descopere mama foarte devreme că eu deja în două zile mâncasem bomboanele. Revăd anii copilăriei mele cu bucurie dar şi cu tristeţe, pentru că am trăit foarte decent iar mama a făcut tot posibilul şi tatăl meu, desigur, Dumnezeu să îl odihnească, să am o copilărie frumoasă.
Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentara. Tânjeam după 2 banane şi un kiwi, mama îmi făcea pâine prăjită pe plită, punea un pic de unsoare ca-n Ardeal, şi după aia şi un pic de boia presărată pe ea şi eram fericiţi, domnule, şi nu aveam nevoie de ceva mai mult”, a declarat Fuego, conform cancan.ro.

Perioada aceasta a anului este una plină de nostalgie, iar cel mai tare se bucură de toate momentele pe care le petrece pe scenă, în fața fanilor săi.

Eu cred că perioada asta este o perioadă foarte nostalgică. Acum sunt în plin turneu naţional, sunt îmbrăcat pentru primul moment de scenă, intru pe scena mare, mă aşteaptă 8 sute de oameni care, atenţie, au cumpărat bilet. Să vină să mă vadă pe mine. Cred că cea mai mare realizare a mea este asta”,

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---