Showbiz

Fuego, despre sacrificiile pe care le-au făcut părinții lui. Care este cea mai mare dezamăgire a sa: „Nu aveau ce pune pe masă”

schedule 05 iun. 2023, 14:03

Fuego, despre sacrificiile pe care le-au făcut părinții lui. Care este cea mai mare dezamăgire a sa: „Nu aveau ce pune pe masă”

Fuego a oferit un interviu sincer în care a vorbit, printre multe altele, despre sacrificiile pe care părinții ei le-au făcut pentru el, iar în același timp, a spus care este și cea mai mare dezamăgire pe care o are în ceea ce îi privește pe cei care i-au dat viață.

Ce sacrificii au făcut părinții lui Fuego

Nu există român care să nu fi auzit de Fuego sau care să nu fi ascultat vreodată una dintre piesele lui. La aproape toate petrecerile răsună melodiile sale, iar la concerte, mii de oameni merg pentru a se bucura de tot spectacolul. Toate aceste îi aduc doar bucurie în suflet și împlinire, pentru faptul că munca lui a dat roade și că, într-un fel sau altul, și-a făcut părinții mândri.

Deși toată lumea îl cunoaște, foarte puțini sunt cei care știu lucruri esențiale din trecutul lui. Artistul a pornit de jos și a reușit să meargă pe acest drum în viața sa, datorită părinților care au știu mereu cum să îl ajute și să îl îndrume, motiv pentru care le dedică lor întreaga carieră. Își aduce aminte cum erau zile în care, poate, nu aveau nici ce să pună pe masă, dar se sacrificau pentru binele fiului lor, iar pentru aceste lucruri le va fi veșnic recunoscător.

A simțit nevoia să își deschidă sufletul în fața celor care îl admiră, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru că amintirile lui din copilărie sunt unele dureroase. De asemenea, a menționat că una dintre cele mai dezamăgiri pe care le are este că după atâția ani de muncă și drumuri București-Turda și înapoi, tatăl lui nu a apucat să îl vadă reușind în cariera sa, deoarece s-a stins din viață mult prea devreme. Este trist când se gândește la eforturile colosale pe care le-au depus părinții lui pentru el, să îl țină în facultate, dar bucuros că sacrificiile lor nu au fost în zadar. Acum, este un artist cunoscut și iubit, care culegele roadele muncii sale și a părinților lui, iar fanii sunt fericiți că simte nevoia să le vorbească și lor despre trecutul lui.

”Una dintre cele mai mari dezamăgiri este că după atâta muncă, după ani de zile de drumuri dintre Turda și București, eforturi colosale din partea părinților mei, ca să mă țină și în facultatea de teatru și poate că uneori a doua zi nu aveau ce să pună pe masă ca să își susțină copilul, ar fi că tatăl meu nu m-a văzut plenitudinea profesiei mele. A plecat mult prea devreme.”, a declarat Fuego, la Antena 1.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---