Showbiz

Oana Lis, primele declarații după ce soțul ei s-a prăbușit în casă. A chemat pompierii: „Un alt moș îmi găsesc oricând”

schedule 28 iul. 2023, 10:43

Oana Lis, primele declarații după ce soțul ei s-a prăbușit în casă. A chemat pompierii: „Un alt moș îmi găsesc oricând”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Momente de panică pentru Oana Lis, după ce soțul ei a căzut în propria casă și nu a avut puterea de a-l ridica, așa că a fost nevoită să apeleze la ajutorul pompierilor. Ce a declarat imediat după aceea!

Oana Lis, primele declarații după ce soțul ei s-a prăbușit în casă

Oana Lis a tras o sperietură soră cu moartea, zilele acestea, când și-a găsit partenerul de viață prăbușit în propria casă și nu a putut face nimic pentru el. El este mult mai greu decât ea și nu a avut putere să îl ridice, după cum chiar ea s-a exprimat, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut imediat ajutor. Partenera de viață a lui Viorel Lis a cerut ajutorul pompierilor, care s-au prezentat imediat la fața locului și au rezolvat problema.

Mai apoi, ea a dat și primele declarații în acest sens, bântuită fiind de gândul că ar putea rămâne singură în orice clipă, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat fostul edil al Capitalei, în ultimele luni. Legătura lor este una specială, au o căsnicie care durează de ani buni și chiar dacă gurile rele au zis mereu că a rămas alături de el doar pentru bani, realitatea a fost alta. Oana Lis nu doar că i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa, dar a făcut și sacrificii materiale pentru el și a renunțat la viața sa, doar pentru a se asigura că el nu duce lipsă de nimic și că primește toate îngrijirile de care are nevoie.

După incidentul de zilele trecute, Oana Lis a dat și primele declarații în acest sens și a povestit faptul că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție și că, pur și simplu, nu putea face nimic pentru el. Mai mult de atât, vedeta a zis că speră să nu rămână niciodată singură, pentru că nu ar putea rezista.

„A căzut într-un moment de neatenție și nu mai puteam să-l ridic de jos și am chemat pompierii. Sper să nu rămân singură niciodată, cu adevărat, dar pot să stau și singură, nu mi-e chiar așa frică. Un alt moș îmi găsesc oricând, glumesc.”, a declarat Oana Lis, pentru Prima TV.

Mai mult de atât, a zis că nu se mai poate deplasa și nici nu îl poate expune, deși oamenii îi cer mereu lucrul acesta, pentru că sunt de părere că nu mai e în viață.

„Nu mai pot să mă deplasez cu Viorel, plus că nu mai pot să-l expun. Mi-au zis oamenii să-l postez pe internet, că ei cred că e mort, mi-au cerut să-i fac TikTok lui Viorel. El acum e așa și așa, căldura îl afectează foarte mult.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---