Showbiz

Oana Lis, despre începuturile relației cu Viorel Lis: „Nu înțelegeam de ce spuneau că o să stau cu el doar cât are bani”

schedule 07 feb. 2023, 13:09

Oana Lis și-a deschis inima și a vorbit, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, despre începuturile relației sale cu Viorel Lis care nu au fost deloc ușoare. Vedeta a avut momente în care nu înțelegea de ce trebuie să îi fie atât de greu și nici de ce spuneau oamenii că îi va fi alături fostului edil al Capitalei cât timp va mai avea bani, pentru că sentimentele ei erau reale și nu își dorea decât să fie iubită.


Oana Lis, despre începuturile relației cu Viorel Lis

Oana Lis a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a purta o discuție sinceră, în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează. În cadrul acesteia, a vorbit printre altele și despre începuturile relației sale cu Viorel Lis. Blondinei nu i-a fost deloc ușor, chiar dacă fostul edil al Capitalei se comporta exemplar cu ea. Problema era, de fapt, la cei din jurul lor le puneau mereu bețe în roate, mai ales când pe el îl invitau la tot felul de evenimente, dar fără ea.

Nu poate să uite nici acum cum partenerul ei de viață a insistat să fie însoțit de partenera sa de viață, moment în care oamenii respectivi au acceptat cu greu și le-au cerut să nu stea împreună, tocmai de aceea i-au așezat la mese diferite. Blondina nu înțelegea de ce trebuie să i se întâmple una ca asta, pentru că nu își dorea nimic mai mult decât să fie iubită, având în vedere prin câte greutăți a trecut pe vremea când era doar un copil.

„El era mereu îmbrăcat la costum, eu sărăcăcios, mai era și diferența de vârstă. Chiar și la evenimente, el era foarte drăguț și sincer cu mine, sincer până la modul în care poți răni o persoană, dar nu-și dădea seama, și-mi spunea că se duce la ziua unei cântărețe, dar îi zisese să meargă singur.
Nu a explicat, dar îmi dădeam seama de ce. I se spunea să nu vină cu mine, că lumea o să se uite ciudat, că fiind ziua ei o să atragă atenția faptul că e cu mine și nu atrage ea atenția. Apoi, știu că a avut o invitație foarte importantă la un palat și el mi-a zis să merg cu el și acolo i s-a respins, i s-a scris în scrisoare că să vină singur sau cu soția, dar ele era divorțat și după ce a insistat i s-a zis că să vină cu mine, dar stăm separați, că nu sunt soția lui și pe mine m-a pus la altă masă și pe el la alta. Au fost multe evenimente din astea în care am fost respinsă, dar eu după ce am îndurat atâtea în familia mea nu mai conta că zice cineva ceva de mine urât, eram deja călită. Ba chiar m-a activat să fiu mai mult prezentă, așa că mă duceam oricum.(...)
Nu înțelegeam, eu știam în sinea mea că îmi doresc să fiu iubită și nu înțelegeam de ce spuneau că sunt o persoană rea, că mă folosesc de el, că o să stau cu el doar cât are bani, pentru că eu nu mă identificam să fiu persoana asta. Vizavi de fizicul meu, după ce am început să mă îngraș, asta nu o să uit niciodată, mi s-a spus că am picioarele ca polonezii și tot felul de lucruri, dar am ajuns la un moment dat în care sunt atât de mulțumită de mine și de viața mea în care pot să stau la o cafea și să citesc comentariile astea și să râd, nu mă mai afectează. Cumva, când părinții tăi, oamenii care trebuia să aibă grijă de tine te-au rănit, te călești”, a declarat Oana Lis, pentru „În Oglindă”.

Tot la vremea respectivă, vedeta era criticată de oamenii din jurul ei pentru faptul că stă cu un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea, doar de dragul banilor, ceea ce nu era deloc adevărat, iar lucrul acesta a reușit să îl demonstreze mai târziu. Oana Lis a trecut prin multe situații complicate, în cei 23 de ani de relație și chiar dacă a simțit că nu mai poate, a mers înainte de dragul fostului edil al Capitalei și al iubirii pe care i-o poartă.

„Pentru mine a fost greu în ăștia 23 de ani când Viorel s-a îmbolnăvit. Eu mă bazasem foarte rău pe el, eram dependentă de el, era un om puternic, care rezolva orice, și atunci mi s-a năruit lumea. Eu nu știam să fac nimic, mă bazam pe el, nu lumea și ce a zis lumea. (...)Nu poți anula viața. Asta este, omul îmbătrânește, se schimbă, dar eu îl iubesc așa cum e”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---