Showbiz

Viorel Lis a căzut în casă. Primele declarații ale soției sale: „Dacă se duce înaintea mea...”

schedule 26 iul. 2023, 11:51

Viorel Lis a căzut în casă. Primele declarații ale soției sale: „Dacă se duce înaintea mea...”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Viorel Lis a căzut în casă, moment în care partenera sa de viață s-a speriat extrem de tare și nu a știut cum să reacționeze. Ce a declarat imediat după!

Oana Lis, despre căzătura soțului ei

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de foarte mulți ani și chiar dacă gurile rele spuneau, la început, că ea îi este alături doar pentru bani, s-a dovedit a nu fi deloc așa. Blondina a rămas lângă el chiar și în momentele în care nimeni nu o făcea și i-a vrut mereu doar binele. De când s-a îmbolnăvit, a renunțat la toată viața pe care o avea înainte, doar pentru a se asigura că el nu duce lipsă de nimic, că își ia tratamentul și că are în preajma sa pe cine contează cu adevărat. Chiar și când a fost internat în spital i-a fost aproape și a făcut mai multe sacrificii, pentru a face rost de bani de care avea nevoie pentru medicamente, dând spre vânzare inclusiv verigheta.

Oana Lis a tras o sperietură soră cu moartea, zilele trecut, când soțul ei a căzut în propria casă. I-au trecut prin minte tot felul de gânduri, dar a încercat să îl ajute atât de mult cât a putut. Nu a reușit, pentru că partenerul ei de viață este mult mai înalt și mult mai greu decât ea, iar vedeta nu are putere pentru a se descurca în asemenea momente.

Un alt aspect despre care a vorbit este legat de faptul că de când Viorel Lis s-a îmbolnăvit, ea este cea care trebuie să se descurce cu tot în casă. Nu se plânge, dar nici nu îi este foarte ușor și încearcă să fie cât mai puternică, să învețe câte ceva din fiecare experiență, pentru că nu are de ales. Îi este foarte teamă de momentul în care soțul ei va trece în lumea celor drepți și se simte neputincioasă în situații precum cea prin care a trecut recent, când Viorel Lis s-a prăbușit la podea și nu avea cine să îi ridice, fiind nevoită să cheme pompierii pentru a o ajuta în acest, pentru că l-a tras de mâini și de picioare fără rezultat înainte de asta.

„Eu trebuie să mă descurc cu toate acum, înainte îl aveam pe el care le făcea pe toarte. Într-un fel, de când s-a îmbolnăvit el, m-a făcut pe mine să fiu mai puternică, să mă descurc, să învăț să fac anumite lucruri, pe care nu le făceam…  Viorel e mai înalt că mine și greu și mai ales atunci când nu mai ai mușchii cum trebuie masa musculară se lasă foarte greu și a căzut într-un moment de neatenție și nu mai puteam să îl mai ridic de jos.Am sunat pe la uși pe la vecini dar nu a vrut să mă ajute nimeni.
Cel puțin la țară, unde este bunica mea, comunitatea te ajută. La bloc, e altceva, depinde de oameni, eu și pe un om pe stradă, dacă nu-l cunosc, l-aș ajuta! Am chemat pompierii ca să mă ajute să îl ridic. L-am tot tras de mâini, de picioare, e foarte complicat dar noi le luăm câteodată în râs, glumim, ce să facem”, a declarat Oana Lis, pentru ciao.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---