Showbiz

Cristi Borcea, probleme serioase cu inima. Declarațiile omului de afaceri: „Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

schedule 30 nov. 2023, 10:24

Cristi Borcea, probleme serioase cu inima. Declarațiile omului de afaceri: „Iau în jur de 30 de pastile pe zi”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Cristi Borcea are probleme serioase cu inima, motiv pentru care este nevoit să ia în jur de 30 de pastile pe zi. Ce a declarat omul de afaceri despre starea lui de sănătate!

Cristi Borcea are probleme serioase cu inima

Cristi Borcea este un om de afaceri de succes, dar dacă pe plan profesional o duce de minune, nu poate afirma că îi este la fel de bine și în ceea ce privește starea lui de sănătate. Invitat fiind în podcast-ul pe care îl moderează Viorel Grigoroiu pe YouTube, acesta a vorbit despre problemele pe care le are.

Timpul pe care l-a petrecut în spatele gratiilor a fost cel care l-a afectat din multe puncte de vedere. Acesta se confruntă cu o insomnie acută, pentru care a început să urmeze un tratament, încă din pușcărie. De asemenea, a povestit că are probleme grave cu inima, motiv pentru care ia în jur de 30 de pastile pe zi, dar și spuplimente și magneziu.

„ Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament”, a declarat Cristi Borcea, în podcast-ul moderat de Viorel Grigoroiu.

La vârsta de 41 de ani, omul de afaceri a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, care nu a fost deloc simplă și din cauza căreia are de suferit chiar și în ziua de astăzi.

Toate aceste situații l-au făcut serios să se gândească la viitor, iar tot ceea ce își dorește acum este să aibă mai mult timp pentru a-l petrece alături de familia lui. Ușor, ușor își dorește să se ocupe copiii lui de afacerile familiei, deși are și el o mare responsabilitate, salarii de plătit și oameni de coordonat, mai ales că este vorba de sute de milioane de euro la mijloc.

A ajuns în punctul în care simte că trebuie să nu mai facă totul singur, ci să stea mai mult cu cei dragi, dar mai ales să se bucure de viață, așa cum chiar el a declarat.

„Peste 2.500 (n.r- angajați). Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.  Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe.
E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.  Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viața cu Valentina, de copii, de familie.” ,  a mai zis afaceristul

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---