Showbiz

De ce își testează Cristi Borcea anual copiii împotriva substanțelor interzise: „V-ați nenorocit”

schedule 16 nov. 2023, 10:36

De ce își testează Cristi Borcea anual copiii împotriva substanțelor interzise: „V-ați nenorocit”
Sursa foto: YouTube TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Cristi Borcea își testează anual copiii împotriva substanțelor interzise, iar recent a povestit care este motivul pentru care face lucrul acesta, deși unii părinți ar putea considera că este un comportament total nepotrivit.

Cristi Borcea își testează copiii împotriva substanțelor interzise

Cristi Borcea are o familie numeroasă, tocmai de aceea încearcă să păstreze o relație bună cu copii lui, iar într-un podcast în cadrul căruia a fost invitat recent a vorbit despre acest lucru, dând detalii cu totul și cu totul neașteptate. Omul de afaceri este foarte dur, când vine vorba de educația lor și nu le permite să încalce anumite reguli, pentru că știe foarte bine care sunt consecințele.

În acest sens, el cumpără în fiecare an teste împotriva substanțelor, chiar dacă are încredere în copiii lui și nu îi crede în stare de așa ceva, dar nu ar fi exclus să li se pună ceva în băutură, când ies într-un club, de exemplu. Face asta și pentru că oamenii din jurul lor le-ar putea vrea răul din simplu motiv că sunt copiii lor, iar lucrurile de genul acesta se întâmplă peste tot și preferă să evite situațiile neplăcute.

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu dro**rile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.  Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar.
Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.   Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a declarat Cristi Borcea în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu.

A vorbit cu ei despre cum ar trebui să se comporte într-un loc public și ce să evite neapărat și știe că are niște copii buni, care nu îl vor dezamăgi, dar pe care vrea să îi țină sub control, fiind din punctul lui de vedere datoria sa de părinte să le arate ce este rău și ce este situat la polul opus. Întotdeauna și-a dorit ce este mai bine pentru ei și așa va fi mereu și chiar dacă poate unii părinți ar crede că exagerează, el știe că așa potrivit pentru copiii lui, în rest nimic nu mai contează pentru el.

“Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie. Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patrick este și el la facultate și se ocupă și de afaceri”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---