Showbiz

De ce au lipsit părinții Otiliei Bilionera de la cununia ei civilă: „A fost familia lui”

schedule 20 oct. 2023, 12:41

De ce au lipsit părinții Otiliei Bilionera de la cununia ei civilă: „A fost familia lui”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera și partenerul ei de viață au făcut, în urmă cu doar câteva zile, cununia civilă. De la eveniment au lipsit părinții ei, iar artista a spus care este adevăratul motiv pentru care aceștia nu i-au fost alături într-o zi atât de importantă.

De ce au lipsit părinții Otiliei Bilionera de la cununia ei civilă

Otilia Bilionera și Bekir Ali și-au unit destinele, în urmă cu doar câteva zile, iar evenimentul a avut loc în țara lui natală. Aceștia au o relație care durează de mai bine de un an și au luat decizia de a face cununia civilă cu doar două zile înainte ca aceasta să se întâmple, iar alături de aceștia au fost martorii și familia bărbatului.

Într-un interviu pe care vedeta l-a acordat la scurt timp după ce ei au devenit soț și soție, ea a spus clar că vrea ca nunta să fie organizată și să petreacă la noi în țară, doar că este ceva mai greu pentru soțul ei să ajungă în România, în ciuda faptului că a primit o viză care este valabilă trei luni și care presupune o intrare și o ieșire din țară, iar dorința sa este să petreacă măcar Crăciunul împreună și speră ca planul ei să funcționeze și să se bucure unul de prezența celuilalt, la finalul anului.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că părinții vedetei nu au fost lângă ea în ziua cununiei, dar nimeni nu a știut până acum adevăratul motiv. Ei bine, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Otilia Bilionera a povestit că nu a avut cum să rezolve lucrul acesta, pentru că decizia a fost luată spontan și nu a avut deloc timp să se ocupe de organizare așa cum și-ar fi dorit. În plus, tatăl ei nici măcar nu era în țară la momentul acela, așa că s-au bucurat doar de prezența familiei lui la care cântăreața ține enorm și pe care o respectă ca și cum ar fi a sa.

„A fost doar o cununie civilă. Ne-am hotărât cu două zile înainte. A fost ceva spontan. Nu am avut timp să organizez nimic. Noroc că s-a nimerit să fie acolo managera mea cu soțul ei, din partea mea, ei au fost martorii. În rest, a fost familia lui. Din păcate, părinții mei nu am avut cum să îi aduc într-un timp atât de scurt. Tata nici nu era în țară”, a declarat Otilia Bilionera, la XNS.

În timp ce ea își dorește o nuntă tradițională în România, el vrea ca și aceasta să aibă loc pe meleagurile lui, vedeta fiind dispusă la sacrificii de dragul lui.

„El vrea acolo (n.r. să facă nunta), conform tradițiilor lui. (...) Aș face acolo pentru el și una aici, pentru mine, cu tradițiile mele moldovenești, că eu sunt o tradiționalistă și țin foarte mult la tradiții și vreau o nuntă cu furatul miresei, cu jocul găinii, cu cozonac. (...) Eu îmi doresc copii, nu fug de responsabilitate”, a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---