Showbiz

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit. Ea a fost cea care a făcut anunțul, după ce au devenit părinți

schedule 15 ian. 2024, 10:17

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit. Ea a fost cea care a făcut anunțul, după ce au devenit părinți
Sursa foto: Instagram Reyna

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit, ea fiind cea care a făcut anunțul la doar câteva luni după ce au devenit părinți. Ce a determinat-o să ia această decizie!

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit

OG Eastbull și Reyna formau un cuplu care părea a fi unul fericit și lipsit de probleme. Ba chiar, cei doi au arătat că sunt de-a dreptul împliniți în momentul în care copilul lor a venit pe lume. Aceștia au făcut un botez de zile mari, au postat zeci de imagini în mediul online de la eveniment și nimeni nu credea că vor ajunge în punctul de a termina relația lor în felul acesta.

Vestea separării lor a fost una șocantă pentru fanii artistului, fosta lui parteneră de viață fiind cea care a făcut tristul anunț pe rețelele sociale, în urmă cu doar câteva ore. Ei nu doar că formau un cuplu și au un copil, dar și lucrau împreună. Astfel, că odată cu despărțirea, Reyna a decis să nu se mai implice în proiectul lui, menționând că va onora doar contractele pe care le-a semnat deja, după care va merge de una singură pe drumul său.

Ea a considerat că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru sănătatea ei mintală, dar este onorată că a putut dace parte din proiect.

„Simt că e momentul. Relația mea s-a terminat și pentru sănătatea mea mintală, e nevoie să ies din acest proiect, de asemenea. Nu mai sunt manager de proiect pentru OG Eastbull de astăzi. O să onorez contractele care au fost negociate de mine, dar pentru orice altceva nou, îl veți contacta pe el direct de acum pentru a stabili lucrurile. Am fost onorată să fac parte din acest proiect și pentru că am fost pe muchie cu sănătatea mintală de atât de multe ori, și când am fost însărcinată”, a transmis Reyna, pe Instagram.


Dacă a renunțat la a mai lucra alături de tatăl copilului ei, nu înseamnă că se va opri din a munci, fiindcă o face cu mare drag. Cel mai important este fiul ei și își va dedica viața de acum înainte creșterii lui, pentru că este cel care are cea mai mare nevoie de ea.

„Copilul meu are nevoie de mine, de o mamă fericită și sănătoasă. Nu o să opresc din a lucra pentru că este ceea ce îmi place și iubesc acest lucru mai mult decât pe mine însămi. Sper că o să găsesc puterea să o fac”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---