Sport

Incident șocant în căminul CS Dinamo. Un fotbalist de 14 ani și-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca

schedule 18 sept. 2023, 10:00

Incident șocant în căminul CS Dinamo. Un fotbalist de 14 ani și-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca
Foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Un fotbalist de la juniori, în vârstă de 14 ani, și-a atacat un coleg cu doi ani mai mare cu foarfeca pentru a se apăra, după ce acesta l-a atacat în camera sa. „Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, a declarat antrenorul Claudiu Delcea. 

Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo şi-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca în căminul clubului

„L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, a declarat antrenorul Claudiu Delcea despre elevul său care și-a lovit colegul cu un obiect ascuțit, după ce fusese agresat în cameră. 
  • Unul dintre copii a participat la lotul național U15. 

Băiatul de 16 ani care a ajuns la spital a intrat peste fotbalistul de 14 ani și colegul său a început să îl bată. Ca să se apere, unul dintre ei a luat o foarfecă și și-a atacat agresorul, a povestit antrenorul. 

„Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni. Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta.
Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp”, a mai spus antrenorul, conform Pro Sport. 

Delcea a mai spus că „din câte știu, Poliția a luat prima dată declarații la spital, apoi pe portarul meu a trebuit să-l scot sâmbătă de pe teren pentru a oferi și el propria versiune.

A fost în cameră la incident. Aveam meci cu cei de la «Iolanda Balaș», mai erau vreo două-trei minute până la start și l-am scos ca să stea de vorbă cu polițiștii, că nu puteau oamenii să aștepte până se termina partida”. 

La rândul său, președintele CS Dinamo, Ionuț Pop, a recunoscut că „știm despre incident încă din seara producerii lui. Vom avea luni o ședință pe marginea subiectului. Oricum, pe trei dintre cei implicați i-am dat deja afară.

Le oferim toate condițiile din punct de vedere sportiv, material, tehnic, dar dacă ei așa consideră că trebuie să se comporte, suportă consecințele normale. Nu putem să punem paznic la fiecare ușă din cămin”.

„Din punctul meu de vedere, băiatul care a lovit cu foarfeca a vrut să se apere atunci. Nu el a declanșat scandalul. I-a produs o zgârietură colegului său, asta e ceea ce știu”, a completat Popa. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---