Showbiz

Antonia, reacție după ce Alex Velea a fost audiat în cazul crimei din Dâmbovița. Cine este bărbatul ucis

schedule 12 feb. 2024, 07:40

Antonia, reacție după ce Alex Velea a fost audiat în cazul crimei din Dâmbovița. Cine este bărbatul ucis
Sursa foto: Instagram Antonia

Antonia a postat un mesaj pe rețelele sociale, după ce Alex Velea a fost audiat în cazul crimei din Dâmbovița. Cine este bărbatul ucis și cu ce se ocupa acesta!

Antonia, reacție după ce Alex Velea a fost dus la poliție

La finalul săptămânii trecute, Antonia și Alex Velea au fost invitați să participe la o petrecere organizată într-un hotel din Padina, Dâmbovița. La acel eveniment au fost prezente mai multe persoane publice, printre care s-a aflat și Alina Eremia, cea care a și a postat un mesaj pe social media despre cele întâmplate, dorind în primul rând să le transmită condoleanțe celor din familie.

Alex Velea a fost dus și el la secția de poliție, pentru a da o serie de declarații în calitate de martor, după ce un bărbat a fost ucis prin înjunghiere, la scurt timp după ce el interacționase cu suspecții. Cântărețul a explicat că a vorbit cu ei, pentru că așa procedează oricând se află la o petrecere, dar că se afla în camera de hotel și a fost în stare de șoc când a aflat ce s-a întâmplat, momentul fiind surprins pe camerele de supravaghere.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a transmis Alex Velea, pe Instagram.

Antonia a postat și ea câteva cuvinte pe Instagram, în urma tragediei de la Padina, fiind alături de partenerul ei de viață și în acest caz.

„Dragi artiști, uneori nu este vorba despre mutarea munților, ci mai degrabă să ne rugăm pentru puterea de a-i urca.”, a transmis Antonia, pe social media.

Bărbatul ucis în seara petrecerii era Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de doar 41 de ani, din Târgoviște. Acesta a fi fost patronul unei firme de pază.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---