Showbiz

Antonia, despre rolul de polițistă în Haita de acțiune: „A fost o provocare, mi-a fost greu, pentru că...”

schedule 22 mar. 2023, 14:05

Antonia, despre rolul de polițistă în Haita de acțiune: „A fost o provocare, mi-a fost greu, pentru că...”
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Antonia este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a juca în filmul românesc de comedie „Haita de acțiune”, iar înainte de premiera filmului la cineva, partenera de viață a lui Alex Velea a dat câteva declarații despre ce a însemnat acest proiect pentru ea, dar a vorbit și despre cum i-a fost pe platourile de filmare.

Antonia, despre filmul "Haita de acțiune"

Antonia se află, fără niciun fel de îndoială, pe lista celor mai frumoase și apreciate cântărețe de la noi din țară. În urmă cu câteva luni, ea a primit propunerea de a juca în filmul „Haita de acțiune”, dar nu a vrut să accepte rolul din prima, deoarece a avea mari emoții în legătură cu acest proiect, pentru că nu a mai jucat atât de mult într-un film și a crezut că nu se va ridica la nivelul așteptărilor, doar că în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Iubita lui Alex Velea le este recunoscătoare pentru faptul că a întâlnit oameni buni și foarte de treabă, care i-au fost alături și care i-au făcut experiența mai ușoară, fiind aici vorba despre Alex Bogdan și Vlad Brumaru.

Odată cu filmările pentru filmul „Haita de acțiune”, care poate fi urmărit de pe data de 21 martie în toate cinematografele din țară, cei doi actori i-au devenit ca niște frați Antoniei. În cadrul interviului respectiv, artista a spus și care au fost cele mai grele scene pentru ea, fiind vorba despre cele în care a fost nevoită să se lupte cu Elena Chiriac, care s-a și accidentat, în timp ce filmau momentele acelea.

Ei bine, nici pentru Antonia scenele cu bătaie nu au fost deloc ușoare, deoarece nu s-a mai luptat cu nimeni până acum, dar este de părere că în ciuda fricii pe care a avut-o, totul a ieșit de minune, iar colegii ei au aplaudat-o la final. Inițial, ea nu a dorit să accepte propunerea de a juca în acest film de comedie, din cauza emoțiilor, dar până la urmă a luat-o ca pe o provocare și s-a bucurat din plin de experiență, iar acum speră ca toate lucrurile legate de proiectul la care au lucrat atât de mult timp să iasă fix așa cum și-a propus. Antonia s-a bucurat și de susținerea celor dragi, mama și partenerul ei de viață fiind și ei prezenți la premiera de gală alături de ea, lucru care a contat enorm.

"A fost o provocare, mi-a fost greu, pentru că în primul rând nu am mai jucat atât de mult într-un film, dar Vlad Brumaru și Alex Bogdan mi-au făcut experiența foarte ușoară. Nu foarte, exagerez, mai ușoară. Ei sunt ca frații mei. Mi-a fost greu să fac scenele de bătaie, pentru că nu m-am luptat niciodată, mai ales să mă prefac, dar cred că mi-a ieșit bine, sper. Mi-a fost greu să fiu actriță, dar m-am bucurat. Inițial am avut emoții, mă gândeam dacă să accept sau nu și mă bucur foarte mult că am acceptat, căci mi-a plăcut foarte mult. Momentan nu mai am niciun plan. Mă focusez pe 'Haita de acțiune' și să vedem în viitor ce ne așteaptă.", a declarat Antonia, pentru wowbiz.ro.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---