Showbiz

Alina Eremia și Alex Velea, primele declarații despre crima de la petrecerea din Padina: „Încerc să-mi revin”

schedule 12 feb. 2024, 07:22

Alina Eremia și Alex Velea, primele declarații despre crima de la petrecerea din Padina: „Încerc să-mi revin”
Sursa foto: YouTube Radu Tibulca & Alina Eremia

Alina Eremia și Alex Velea au dat primele declarații despre crima de la petrecerea din Padina, unde au fost și ei prezenți alături de alte vedete de la noi din țară.

Alina Eremia și Alex Velea, despre crima de la petrecerea din Padina

La finalul acestei săptămâni a avut loc o petrecere de zile mari într-un hotel din Padina, la care au fost prezente mai multe vedete de la noi din țară, printre care s-au aflat Alina Eremia, Alex Velea și Antonia. În timpul acesteia, o persoană a fost înjunghiată și și-a pierdut viața, mai mulți tineri fiind duși la secție.

Alex Velea a mers și el la secția de poliție în calitate de martor, pentru că a fost zărit în preajma suspecților, cu puțin timp înainte de tragedie. Mai apoi, a dat câteva explicații pe rețelele sociale despre cele întâmplate, spunând că încearcă să își revină de pe urma celor întâmplate și că nu a avut niciun fel de legetură, doar a socializat cu cei din jurul lui, așa cum o face la orice eveniment de genul acesta.

Se afla în camera s-a de hotel, când s-a întâmplat nenorocirea și a fost șocat de-a dreptul, fără a-i veni să creadă că o seară în care toată lumea s-a distrat, s-a putut termina atât de rău.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a scris Alex Velea, pe Instagram.

Alina Eremia a transmis la rândul ei un mesaj pe Instagram, pentru a lămuri toate zvonurile apărute despre ea, menționând că și ea se afla în camera de hotel și că nici măcar nu a interacționat cu cei implicați.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizeze: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate.”, a fost mesajul postat de Alina Eremia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---