Showbiz

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fiicelor lor. Când va avea loc prima înfățișare la tribunal

schedule 09 dec. 2023, 09:26

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fiicelor lor. Când va avea loc prima înfățișare la tribunal
Sursa foto: YouTube Yellow News

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fiicelor lor. Când va avea loc prima înfățișare la tribunal și ce a declarat artista pe marginea acestui subiect.

Alina Sorescu, despre prima înfățișare la tribunal

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri diferite, în urmă cu mai mult timp și au trecut deja doi ani de când încearcă să divorțeze. Fiecare își dorește, după terminarea procesului, să obțină custodia totală a fetelor care în prezent locuiesc cu mama lor, iar artista invitată fiind într-o emisiune de televiziune, a vorbit pe marginea acestui subiect și a dat detalii despre care nu a mai adus vorba până în prezent.

Alina Sorescu a povestit că, din nefericire, prima parte a procesului a durat mai bine de un an, iar în procesul de vara trecută a reușit să suspende decizia ca fiicele lor să locuiască o săptămână în casa unui părinte, iar o alta cu celălalt și nu poate decât să e bucure că este o decizie temporară.

”Cel mai important pentru mine este ca fetițele să fie mine și mă concentrez pe activitatea mea profesională. Partea mea personală este pe „hold” (nr. pe pauză), mai durează până se ia o decizie. În primăvara va fi prima înfățișare a apelului. Deja suntem de doi ani, aceștia sunt termenii. A durat un an și jumătate prima parte a procesul și în astă-vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână și o săptămână, dar care este temporară până procesul se va finaliza. Tatăl fetițelor are program de vizită, dar nu o săptămână cu o săptămână. Copiii au nevoie de o stabilitate, de o rutină”, a declarat Alina Sorescu, pentru XNS.

Vedeta consideră că orice copil are nevoie de stabilitate și chiar dacă se văd des cu tatăl lor nu are cum să facă lucrurile în felul acesta. Cele mici merg la tatăl lor două weekenduri pe lună și câte două zile pe săptămână, când nu pot face asta așa cum au stabilit, pentru că fie nu au liber finalu de săptămână, fie sunt în vacanță.

În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, micuțele vor petrece Crăciunul cu un părinte, iat Revelionul cu un altul, pentru ca toată lumea să fie fericită, pentru că până în martie când va avea loc prima înfățișare la tribunal nu au de ales.

”Fetele merg la tatăl lor două weekenduri pe lună și câte două zile pe săptămână, când nu au weekendul, vacanțele. Vor petrece Crăciunul anul, că așa se întâmplă, într-un an Crăciunul la un părinte, iar Revelionul la un alt părinte. La noi nu se pune problema de asta (nr. Să petreacă sărbătorile împreună)”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---