Showbiz

Alina Eremia și Edi Barbu, șapte ani de relație. Cum se înțeleg cei doi îndrăgostiți: „Eu sunt capul răutăților”

schedule 23 feb. 2023, 07:26

Alina Eremia și Edi Barbu, șapte ani de relație. Cum se înțeleg cei doi îndrăgostiți: „Eu sunt capul răutăților”
Sursa foto (c): Instagram Alina Eremia

Alina Eremia și Edi Barbu au o relație care durează de șapte ani. Mulți dintre fanii lor s-au întrebat cum se înțeleg, având în vedere că a trecut atât de mult timp, iar cântăreața a vorbit despre frumoasa lor relație, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Iată ce a dezvăluit îndrăgita artistă!

Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu Edi Barbu

Alina Eremia este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Deși a fost mereu discretă, când a venit vorba despre viața sa privată, fiind concentrată mai degrabă pe carieră, a venit vremea să vorbească și despre acest subiect. Ea este recunoscătoare mai ales pentru faptul că a întâlnit în calea sa un bărbat precum Edi Barbu care o iubește, care o respectă și care nu și-a dorit niciodată să fie în centrul atenției.

Unii au crezut că Alina Eremia și iubitul ei au adesea discuții legate de faptul ea este mult prea dedicată muncii sale, dar se pare că lucrurile nu stau deloc în felul acesta, ba chiar artista a recunoscut că ea este, de fapt, capul răutăților ori de câte ori este pe cale să izbucnească o ceartă. Edi Barbu este genul acela de bărbat care o susține de fiecare dată, indiferent de situație, dar și genul de om care nu i-a reproșat niciodată nimic. Dacă partenera lui de viață îi cere acestuia un sfat, el este mereu acolo să i-l ofere.

„Niciodată nu mi-a reproșat, din contră. Simt că am parte de toată susținerea, dacă îi cer un sfat, mereu e acolo încearcă să-mi dea cea mai bună opinie, cea mai bună perspectivă. Eu sunt capul răutăților. Femeia e, bărbatul stă liniștit și iese sămânța de scandal din noi. E foarte ok să totul se sfârșește cu o criză de râs, ceea ce e tare”, a declarat Alina Eremia, pentru spynews.ro.

Alina Eremia muncește mult, se implică în tot felul de proiecte și participă la emisiuni, ori de câte ori are ocazia. Artista știe să țină un secret, când vine vorba de cariera sa, astfel că partenerelui ei de viață nu a avut nici cea mai vagă idee că ea a fost una dintre concurentele de la Masked Singer, pentru că a inventat o poveste în tot acel timp. A fost un șoc pentru iubitul ei, care nu a bănuit nimic.

„A fost un șoc, îți dai seama. Eu a trebuit să inventez o poveste în tot acest timp, mă duceam la repetiții…Au fost foarte multe sesiuni”, declara Alina Eremia, la Pro TV. 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---