Showbiz

Alina Sorescu, fără fetițele sale de Paște: „E o primă sărbătoare mai altfel”

schedule 12 apr. 2023, 13:47

Alina Sorescu, fără fetițele sale de Paște: „E o primă sărbătoare mai altfel”
Sursa foto: YouTube Alina Sorescu

Alina Sorescu va petrece, anul acesta, pentru prima dată Paștele fără a le avea pe fiicele sale alături de ea. Vedeta știe că nu va mai fi nimic la fel și chiar a dat câteva declarații în acest sens. Iată ce a zis frumoasa artistă și unde va merge în perioada următoare!

Alina Sorescu, departe de fiicele sale de Paște

Alina Sorescu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, din cauza situației în care se află cu fostul ei partener de viață. Ambii luptă din greu pentru a obține custodia fiicelor lor în vârstă de 6 și 9 ani, care la momentul actual se află în grija lui Alexandru Ciucu.

Astfel, îndrăgita artistă este nevoită să petreacă sărbătorile pascale departe de cele mai importante persoane ale sale. Aceste zile sunt unele extrem de importante pentru fiecare creștin. Toată lumea încearcă să fie alături de cei dragi în aceste zile, iar același lucru și-ar fi dori și vedeta, care le simte din plin lipsa fetițelor. Lucrul acesta se întâmplă, deoarece momentan părinții lor au custodie comună, ceea ce înseamnă că o săptămână locuiesc cu mama lor, iar o alta cu tatăl lor.

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”., a spus Alina Sorescu, la Antena Stars.

Este pentru prima dată când trece printr-o asemenea situație, dar fetițele îi dau putere alături de activitatea sa profesională și publicul care este mereu alături de ea, indiferent de situațiile cu care se confruntă. În ciuda acestui aspect, ea va merge acasă, la cei dragi în Roșiorii de Vede. Merge acolo de ani buni, pentru că este locul în care se bucura de sărbători încă de pe vremea când era doar un copil. Tot ce speră acum este că instanța va lua, până la urmă, cea mai bună decizie pentru copiii săi.

„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---