Showbiz

Alina Sorescu, nouă lovitură în procesul cu Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu fetele sale

schedule 02 aug. 2023, 13:11

Alina Sorescu, nouă lovitură în procesul cu Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu fetele sale
Foto: Captura theXclusive

Alina Sorescu se confruntă din nou cu probleme în procesul pentru stabilirea programului de vizită pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu Raisa și Carolina?

Alina Sorescu se confruntă cu o situație dificilă în ceea ce privește drepturile de custodie asupra fiicelor sale. Încercarea sa de a contesta o decizie judecătorească, prin care s-a stabilit că fetițele vor petrece alternativ o săptămână cu mama și una cu tata, a fost pusă pe pauză din cauza unei greve a magistraților.

Inițial, Alina Sorescu spera că mama poate fi uneori privilegiată în astfel de cazuri de divorț și că va obține o decizie favorabilă cu privire la custodia copiilor săi. Cu toate acestea, contestația sa a fost afectată de protestul magistraților, care a suspendat temporar rezolvarea acestor cauze, inclusiv cele legate de dreptul familiei.

Nicoleta Popescu, avocatul Alinei Sorescu a explicat că există mai multe etape ce trebuie parcurse înainte ca dosarul să poată fi reanalizat. Mai întâi, este necesară așteptarea deciziei Curții Constituționale, care va influența următoarea acțiune a magistraților în acest caz.

„Noi am folosit o cale de atac față de decizia judecătorească care prevede că ambii părinții sunt beneficiarii custodiei comune. Însă protestul magistraților a făcut în așa fel încât contestația să nu fie soluționată atât de repede cât ne-am dorit. Și acum sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult-așteptata decizie a Curții Constituționale, în funcție de care lumea magistraților va decide ce pași se vor face mai departe”, a declarat pentru CANCAN. RO Nicoleta Popescu, avocatul Alinei Sorescu în această chestiune.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---