Showbiz

Alexandru Ciucu, preocupat de cariera sa după divorț. Ce decizie a luat fostul soț al Alinei Sorescu: „Am venit de acolo cu energie”

schedule 06 oct. 2023, 08:49

Alexandru Ciucu, preocupat de cariera sa după divorț. Ce decizie a luat fostul soț al Alinei Sorescu: „Am venit de acolo cu energie”
Sursa foto: YouTube Libertatea

Alexandru Ciucu pune mare accent pe cariera sa, în urma divorțului de Alina Sorescu. Acesta a luat o decizie importantă pentru el și pentru viitorul său.

Alexandru Ciucu, preocupat de carieră

Un divorț nu este un lucru ușor pentru niciun cuplu, mai ales când cei doi parteneri au ani buni de căsnicie în spate și când sunt copiii la mijloc. Aceștia au două fetițe, Carolina și Raisa, pentru care fiecare și-a dorit custodia totală. Mama lor a fost cea care a câștigat-o, motiv pentru care bărbatul a chemat-o în instanță și au pornit certuri grave între ei pe marginea acestui subiect.

Nu le-a fost deloc ușor, dar lucrurile încep să se liniștească în cazul lor, Alexandru Ciucu făcând acum lucruri benefice pentru el și pentru viitorul său. Deși ultima perioadă din viața designerului nu a fost tocmai una strălucită, acesta a decis să se concentreze mult mai mult pe cariera sa, iar recent a mers la Paris Fashion Week, după ce a stat o vreme departe de lumina reflectoarelor.

Interesat fiind de persoanele care și-au făcut prezența la marele eveniment, ci nu de creațiile marilor case de mode pe care, din punctul lui de vedere, oricine le poate vedea în mediul online, s-a întors din Franța cu o energie bună, dar mai ales cu inspirație pentru noile sale proiecte.

“Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul asta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă. La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Antena Stars.

Deși până în clipa de față, Alexandru Ciucu a făcut articole vestimentare pentru bărbați, și-a propus ca pe viitor să intre într-o altă zonă și anume cea dedicată femeilor. Fostul partener de viață al Alinei Sorescu este foarte emoționat și tot ce își dorește este să aibă succes, fiind prima oară când face asta și ar putea să greșească. În schimb, a promis că va da tot ce are el mai bun, deoarece zona aceasta este una foarte dezvoltată în țara noastră și trebuie să își atragă clientele.

“Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată”, a mai zis Alexandru Ciucu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---